【連登 商業電台 光明頂 討論區(五十四)】

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
仲有邊度可以聽倒最新既光明頂?
呢個就我咁討厭仆街沈旭輝的原因
說出重點
迷姦同強姦有分別???舒服D ???
"香港左王"鄔維庸有一句:
明知香港被共產黨統治係強女女女
咁點解唔躺平落去享受一下快感

利申 都係十年睇返嚟先知呢一句
Now政情:比卡超係政府有個花名叫葉問
https://lih.kg/2591673

曾蔭權巴
雖不中亦不遠

港獨之父
攬炒之母

冇死錯人嘅外號
一句到尾啦:

党至撚中意請自視甚高且睇錢至上嘅僱傭傀儡…
有無人有6月24果日既黃金冒險號?
睇唔返
Sorry,你係党今日仲會請鬼佬做睇場大佬嗎??
有線最新:立場新聞「下架 5 月或以前的評論文章」,等待與作家商討應否重新上架。並停收贊助。母公司 6 位董事「辭任」。

《立場新聞》母公司六位董事余家輝、周達智、吳靄儀、何韻詩、方敏生及練乙錚,接受建議,辭去董事職務。《立場新聞》團隊感謝各位董事多年來的守護和支持。六位董事離職後,其餘兩位董事蔡東豪及鍾沛權留任,《立場新聞》繼續運作,一直以來的方針和編採工作不變

做足49年都唔差
【最新消息】
眾新聞得悉,《蘋果日報》主筆馮偉光(筆名盧峯)在機場出境期間被截停,並以涉嫌勾結外國勢力被捕,目前在機場警署。

Source: 眾新聞

現在走不了。 十九最好以靜制動。
星期一返嚟光明頂有乜奇怪,大家都可以預到,唔好話佢哋縮
你想佢點姐
下個最有可能到佢
跪低容易起身難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞