覺唔覺Anson Lo 個樣好怪好醜?

824 回覆
2216 Like 1304 Dislike
同埋咩叫淨係識攻擊人個樣好低莊
你睇清楚我本身個comment未
即係你自己個comment對上嗰個呀
又嚟3-80歲
真係救命
屌出面話al啲fans質素差原來真
個撚個淨係識乜都負評
唔批評得,明明有啲已經唔係齋話佢樣貌問題
十足十北韓咁
佢多fans呢樣真係一個迷
姜b
Jer
Ak
Edan
都紅過al好多
人地都唔敢話多fans
夠竟半紅不黑既anson lo有幾多個fans為之叫多
成班邪教咁
好似俾人洗腦
‘多fans’ ‘無整容’
係咪傳銷
真係好撚似北韓政府咁唔俾人話自己偶像樣衰
al班fans真係痴撚線
你繼續spin啦

最撚憎啲人捧一踩一
係人都知花姐最錫係邊個啦
仲死撐

留埋啲完全冇建設性嘅批評然後話人唔接受人批評
造愛炒麵仔
不嬲黑開AL
喺啲唔關事嘅post都會衝出嚟中傷AL
唔知乜撚嘢居心

眼略嫌唔夠神同鼻翼輸廓唔夠分明
但佢個嘴好好睇
稜角分明(貓嘴)加 超整齊牙齒

亞洲人通常個嘴都好柒

屬於sharp醒靚仔樣多過傳統靚仔樣

重點係佢跳舞真係好好睇
原來係隊友粉
難怪踩得Anson Lo咁落力啦
真係肉鳩酸
冇人理佢都繼續不停講
以為咁樣做就會走粉去鍾意佢個仔咩
等睇佢又會出嚟狡辯話自己唔係fans
化咗灰都認得佢啦,著名AL黑粉炒麵仔
只要有Anson Lo嘅post都會有佢出嚟踩
連覆佢都懶得覆,攻擊啲嘢又冇point

回應未

利申tvb打手+pr+隊友粉
😂乜又係你呀
靚仔過Ian多多聲
今晚又要對住Mirror捽碟先訓得著
又係你呀
本身fans變陌生人,然後再扮入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞