覺唔覺Anson Lo 個樣好怪好醜?

824 回覆
2216 Like 1304 Dislike
佢地個重點其實只係單純地齋屌同護主
佢地根本冇為呢個post嘅主題反駁過
話佢靚仔同型,型在句句都喂呀加尖叫
佢種乸唔係性感得嚟仲保持男人味嘅feel
正如演唱會jeremy solo個part,有浸乸乸地
但會令人哇出聲個種鬼魅同性感,同時眼神同個人型態仍保持男人feel
但al個種乸同講嘢語調完全係好女人嘅感覺
viutV打手想帶風向,好在呢到d ching都心水清
係丫,仲想引戰落我到,想將個post變罵戰post. ViuTV d 打手好撚噁心囉,網民評論下都唔得,衰撚過TVB
呢個正
鼻唔靚, 特別山根位
唔知係整定化妝問題, 比人一種奇怪既感覺
本身個樣靚唔靚根本就係主觀嘅睇法
同班直男講咁多做乜
去睇AK啦 AL唔啱你 留返畀我得啦
可能平時太濃妝?喺調教睇佢自然好多即刻靚仔番晒
有咩問題
Fans係盲目架
喂人地花姐真契仔喎
枉ian食咗咁耐死貓呀
個山根同下巴好似打得太多野咁
個鼻樑同而家差好遠
化妝黎
林峰都係咁俾人屈整容
姜b fans黎
想整臭anson lo
根本唔關五官事
係成個人嘅氣質,講嘢語調同啲表情反應行為
係好大浸乸型味,郁啲就尖叫又喂呀又咦~個啲,屌你我女人嚟12個見親最頂唔撚順就係佢,我明明女人都強過佢咁啲fans係本身就鍾意呢啲女人粉圓定點
本身覺得佢太乸型
但見佢跳舞真心勁 吸住目光眼佢跳舞
下爬都打咗陰影㗎你唔識唔好亂講
Angela baby都係靠陰影
但成日俾人屈佢整容
唔覺
點解一定要鍾意性別氣質「man」啲嘅男藝人
女藝人有性感、可愛、ABC、日系type
每type都有捧場客
點解女人鍾意陰柔啲嘅男藝人就=唔正常?
咁sorry,演唱會各part嘅演出我都有睇過
佢跳舞我一向覺得普通,台風同壓台感佢始終走唔出浸乸味,只可以話花姐係建立佢人氣同人脈上幫咗佢係好撚多
做藝人,能力同人脈嘅比例可以係唔成正比
論努力同性格,另外11個一樣好拼搏好努力
唔係一個值得不斷掛係唇邊嘅特點
你睇下嚟緊又有個mv女主角真人show
人氣呢啲要做實有,係睇邊個得歡心
花姐真正攬嘅係邊個㗎啫
佢同Jer 一樣
比其他成員特別厚粉濃妝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞