[I/A] Twisted Wonderland (2) 第四回統一試驗

388 回覆
4 Like 3 Dislike
歡迎
不過已經冇乜人

終於出左七章,仲以為有生之年系列
推下post
Master Chef 完咗後有 Leona新卡抽
https://www.facebook.com/100040721906883/posts/865487571485298/?d=n
抽爆
之前Silver 突襲先洗咗一筆
希望今次唔使保底
仲有lilia同三周年
又保底
仲要中間出咗兩張0.03%嘅假希望
我都係
中途0 SSR
呢個月真係唔得掂
若様生日,ジャミル部活,ケイト生日,活動レオナ
ジャミル同ケイト都0SSR到天井
好彩レオナ生性30抽搞掂
雖然好鐘意今期レオナ但本身諗住輪咗一圈今次實係リリア啦掛
嚟緊又出寮服段估唔會同時出event卡 到底幾時先有リリア活動SSR
有冇人可以一齊慘叫
新章
唔講以為睇恐怖片

題外話因為有睇開網舞
一路睇主線一路諗起網舞初冰好分心
心諗係跡部阿仲有畫面
上次萬聖Event一開口唱我個腦打哂交
而家先知原來係做開舞台劇
其實我覺得佢唱歌麻麻
無5章果幾個主唱好聽

而家劇情搞到咁有邊個夠若様揍
唔通最後係靠監督生嘴遁救島
係阿,和樹可以一路唱一路跳都好穩
舞台劇界入面我覺得好好

btw睇左馬哥SSR未
idia會開高達
若様寮服真係J死人 但係status唔太吸引
今年個週年update都幾吸引
啲卡有第3個魔法范用性大好多
嚟緊統一試驗可以即刻測試吓
仲有屌你終於肯開一鍵授業
呢隻Game覺得靚就抽
今年意外地更新得多野
終於郁一郁咁
上期考試差千幾先SSS 諗住今期實得
點知又係千幾先SSS
最衰無屬性拉低晒個分 連萬七都上唔到
我好似都係得萬六尾.......
見twitter D專業人士好似都係去到萬八,無屬Basic 好難上
真係好睇大考bas/def點分配
平時好懶練卡有SS已經覺得Ok

咁耐以嚟第一次幫電影宣傳
睇嚟條深海魚喺日本都好唔掂
話時話隻驚近排食相好難睇
是咪已經無人玩
Vil張新卡真係搞到我好嬲
冇故事Event唔出場著套衫就出卡.........
本身部活卡已經冇故事架啦但我當佢成個系列都咁
復刻Event都冇真心過份囉,勁樣衰
明明賣點之一係故事

深海魚得佢地自己Area賣得好
以外全部唔掂完全冇諗住睇,D+上都唔會睇

利申:唔針對角色覺得Vil比人推出黎賣身好Sad
我都覺絲打
賣event卡唔出故 拎啲傢俬item敷衍人 真係好嬲
部活系列由一開始就追齊 而家覺得好on9
諗住抽埋嚟緊果張トレイ就唔抽部活
仲有上個月張オルト 原來劇情睇到尾都直頭未出場
明知劇透你就等主線完咗先出啦 係咪咁等錢洗呀
我估今個月底リリア都可能未出場先出卡
一個月連埋生日卡4張新卡
3張都呃錢 仲要次次天井先出 真係抽到個人燥底
Vil我本身都抽齊但呢張不了好嬲

佢所謂劇透又咪係HomePage幾句野張卡都冇故事
因為上次妖精IFオルト佢咩公告都冇比人屌,所以依加先加番會劇透啦
リリア應該就會出左場既,本身最新進度都去到個到
不過賭幾多都得張卡一定同オルト一樣冇故事

其實寧願佢好似之前咁好耐先出一次新野
本身都有話枢寫完>翻譯>比迪記批>if唔岩就要loop咁改
佢依加咁出冇故仔卡我個人估計係可以skip左最麻煩呢Part
圖一睇係咁就係咁
文字上就會影響好多野(角色形象,迪士尼自己既要求Etc)
仲要翻譯左有時意思就唔同左
屌我原因都幫佢諗埋......
比起以前佢實賺少左,然後唔出新卡又冇人課金
出正常既新卡又要等好耐(批准)
唯有出張家俬卡
出部活卡個陣我好期待,點知得個吉
好似之前咁頻度低,但係完整既我會開心D

依加打算唔再課金,除非之後有咩改變啦
跟住如果冇番鄉下活動應該就等到萬聖節
真係求神拜佛萬聖節唔好出呢D卡......
萬聖大event都咁我應該會嬲到退坑
我又翻翻嚟
welcome back

差少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞