[I/A] Twisted Wonderland (2) 第四回統一試驗

388 回覆
4 Like 3 Dislike
走先
退坑
有緣再見
我最近都Hea玩左,六章更新都未睇
上次統測發現勁多加左好友既已經好耐冇Login
最近痴咗線咁 10石單抽狂出SSR

21/4 ラギーbirthday 復刻
24/4 Master chef 寮服デュース
27/4 Master chef 寮服ジャック
28/4 妖精復刻第一抽就見到グリム 妖精レオナ
再上星期係ヴィルbirthday

2星期內出咗5張SSR 全部日課單抽 10抽以內出
懷疑因為無人玩特登調高機率引人留低

BTW好期待下個月房間新功能

係你運氣好

利申:最近冇咩抽卡
有冇人有睇放送
新卡好正
今期萬聖節系列完全係我杯茶
若様件衫勁好J
3張SSR都勁正 一定要抽到出為止
自從10000円由618減到488就忍唔到手
最後你抽成點
利申:暫時淨係出左角太郎
第一期アズール抽到保底仲要miss咗
抽到大概13x先出
第二期イデア第二個保底出
第三期若様第 90抽出 前面總共出咗4張SSR fake9我
而家等埋第三個保底睇吓有無得突若様
暫時290抽連保底8張SSR
今期活動課咗5 pack $488
若様真係好Q

我覺得若様一定對監督生有意思 講堂跌落去果陣得若様諗到要保護監督生 果下我即刻諗到天官賜福入面三郞抱住哥哥落地嘅畫面

仲有アズール同イデア嘅組合好正 開親口都激死人 兩個孖寶咁
290抽8張SSR抵抽阿
最近控制課金量今次冇課到
你488邊到咁抵有D心動

角太神同阿監大叫我地個名
好期待7章
twst D故事真係幾好
桌遊部真係好搞笑
兩個互相理解又互相瘋狂吐槽
我仲未抽到佢地阿~~~~~~~~

同埋イデア真係好貼地(

呢兩個地方笑出聲
角太同阿監
大叫我地個名

錯字Sor
イデア啲吐槽真係笑到我gap gap聲

平時課金果陣會換返日本個apple ID
個apple ID本身已經入咗香港信用卡
買石果陣用apple pay自動出港幣價錢
有無人不斷彈apps開唔到
oh 我每次都買卡入落去

有冇見7章消息
終於
有生之年系列
你電話system 更新左?
好似見有D玩家都係咁
絲打追得咁貼
你講完先上twitter睇
竟然唔洗等到2024好感動
期待咗龍寮主線好耐 感覺主角應該係シルバー
今次新春SSR完全唔吸引 不過我都係會抽
雖然話少玩左,其實都係同以前比比較正常now
以前回到三四體就入左去消體,依加就8~10先入
同埋課少左金,睇自己D生日卡同Event卡就知

估唔到やな比迪士尼限制下會點寫
7章之後肯定仲有八章(阿監100lv)好期待

新春就......睇卡面再決定
要抽角太郎生日留下力
估唔到連登竟然有twst post黎留個名
海寮箱推, 主推azul
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞