水牙線邊隻好

78 回覆
0 Like 5 Dislike
睇佢啲簡介話牙石都可以清到係唔撚係啊
呢隻有線㗎喎
有線同無線係咪爭好遠
幾好用窩
水牙線到而家仲有人俾佢呃到
果時連登好多人推介買左用到而家都未壞
真心幾好用同方便
點解個評語咁兩極嘅
又話最大騙局
又話好好用用到而家仲用緊
好迷惘啊
有特別需要咪好用
例如箍牙
我都想買 , 新手買邊隻好
有線無線各有優點, 自己考慮啦
電動牙刷加水牙線 睇牙都話好乾淨唔洗點清
話騙局啲人係咪自己懶唔用咋
沖到殘渣出黎好爽
有冇話插電會大力啲無線會冇咁勁
唔好買 philips 隻垃圾就得
牙石一定唔得
用緊Panasonic EW-1511 清智慧齒幾好
屋企有panasonic EH-1411 同Oral B OC20
oral b 駁住水箱我覺得水力猛啲,但要插住濕電
但panasonic 就平啲又可以拎住用,水就要一路洗一路加,用咗幾年都係換過一次電
講乾淨就差不多,我覺得人手用牙線棒仲乾淨,我懶就用水牙線算
部機, 10度我只開1度乍

第一看你有冇土地問題, 有冇位放, 另外有冇得插電
如果有土地問題乜都無得講
用咗幾年,呢家用緊EW-1511
水牙線其實好難用,要一段時間去熟習
所以好多人話無用係騙局就係咁,用幾次就擺低
不過用係牙齒後排,好似智慧齒臼齒附近啲牙縫位就好方便
有啲位連牙線都比較難塞入去,水牙線就好易沖到啲食物殘渣出黎
用緊Waterpik 560 上年black Friday買56usd仲要免運費
幾好用 日日用咁濟 但有位既話建議買有埋water tank嗰隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞