真三國無雙邊集最好玩

158 回覆
2 Like 5 Dislike
2 3 4
我鐘意d小兵都可以殺到你既戰場感而唔係一掃就冧檔
3,4 超好玩
3我覺得整得有心機啲
steam買左三國無雙7,但用鍵盤冇得set制,都唔知按咩制打人
畫質係咪好差?好似話移植ps3版本
叫接受到
3/4 再加埋兩隻 Orochi 真係超正
依家有咩方法玩返3–6既無雙
steam 有真三6連dlc
廖化係出場多,但佢係堅二打六,前中期蜀漢已經人多到一人分唔夠一句對白,後期又冇出名戰功,只係得夠長命

蜀漢我最想就係王平,一個唔識字嘅異族降將,幫馬謖執蘇州屎嘅副將開始上位, 北伐擋住戰場老屎忽張郃,到興勢以小勝多成就人生顛峰,形象超級正面,完全表現孔明識人之明
一定係7,畫面果d 全部最成熟,話以前好d 果d 都係老屎忽on99
出場多已經可以出一個
物盡其用
其實無雙係會扭橋寫故事,同歷史一樣樣唔洗玩啦
除非暗恥好似戰國無雙5咁洗牌推倒重製三國無雙,唔係都幾難加到呢d二三線武將
利伸定先由無雙4玩起集集都屌住買同爆機
簡單咁講下我嘅觀感
無雙4 舊時代最完善嘅一集 必玩

無雙5 雖然係半成品,但係戰場感無其他集數可以超越,真係有打仗攻城feel,遇到對方軍團d兵仲會圍圈等你同敵將隻抽 開創新時代嘅作品 必玩

無雙6 國家列傳,攻擊操控回歸4代玩法,開始有得兩把武器,但係我玩完一次就冇再玩

無雙7 = 完善咗嘅無雙6,if路線滿足到ff唔同結果嘅無雙fans,真心必玩

無雙8 唔好浪費你時間

如果最抵屌嘅,可以買大蛇3 ultimate
全部都垃圾
電腦用呂布就勁,有霸體差好幾皮
Gba個隻
馬超絕影不停三角屈爆
6最襟玩
7有if係幾新鮮但故事刻劃得冇咁好
最屈機係可以暈埋人,所以四代都廢左暈人效果,太唔平衡
一定係3 有得隻抽
想當年卡虎牢關卡到喊
以為一定要抽贏呂布
仲突登去升到隻角爆lv
都係打唔贏
最後發覺唔洗打佢都過到
Gameboy嗰隻
psp既6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞