(慎入/動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(最終回)

1001 回覆
38 Like 12 Dislike
驗眼啦神父
公道既 你問下大家似唔似
扮蠢
扮蠢又可以要觀眾SC

何樂而不為
有講雷姆啲咩先,係指個角色多肥宅鍾意咋嘛
求對比圖
你可能無意既
但岩岩就咁睇覺得貶緊雷姆咁囉
有男朋友先係健康
搵咁多錢唔通一支公過世咩
大家望都望佢早日成家立室
珍, 好想會長做我女朋友再養我
好想食軟飯
呢樣就唔同意,好似crossick咁女同女先健康
會長會搵條龍尾塞你屎眼
呢d個別例子姐
大部份都應該係男女配
想問吓百鬼其實咩事
一個仲自由過百鬼嘅V,B站叫佢狗媽,因為百鬼出道前人設有狗耳(百鬼叫狗狗,而避免混淆佢哋叫ころね做狗子)
因B站啲人改佢圖整sticker send到周圍都係而出名,唔睇V嘅都去咗subscribe佢
B站subscribers仲多過當初Fubuki B站字幕組ac(百鬼老母喺舊年年中已經一百幾萬)

佢喺日本Vtuber入面唯二會出樣嘅人,另一個係犬山
佢啲MV好好聽,唱歌嘅話演唱會水準唔錯,6月5號個直播唱歌都幾好聽,但平時歌回聽得好辛苦,無限甩beat走音,仲要好多淨係唱半首

奶共奶到勁肉酸,捐過錢俾武漢,特登出片祝福中國學生高考加油,又唱中文原創曲(歌名叫星話,唱到一隻字都聽唔明都出得街,我唔明點解佢可以咁大勇氣),又有支那game合作(萬靈啟源),最近又畫咗個新V叫永雛塔菲(twitter冇寫),聽把聲,睇佢人設相似度就可以斷定佢係黑桃影(hololive中國分部成員)

不過佢仲有keep住同hololive合作,龍心事件嗰陣講到明唔會割hololive,呢點我覺得佢好有良心(反觀某紫色嘅洋蔥)
同埋我睇得出佢而家想慢慢脫離奶共,可能係俾班支仔燒得太多次
除咗唔知係咪食錯藥去幫黑桃影穢土轉生之外,B限幾乎冇開,合作嘅對象變返哂同日本有關,同埋重心擺返落youtube
真 女同女健康好多
V既好處
就算結婚 生仔 身材走晒樣都完全無問題
holo好似都有人已經係媽媽級
Mama mio
又冇話電母=牙水
兔夸不仲
龍兔老友
反兔=藍絲

兔櫻不仲
反櫻=黃絲
想睇兩張圖疊埋一齊有咩效果
super nene 拳
扮豬食老虎,扮烏波食SC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞