(慎入/動物台最黑暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(最終回)

1001 回覆
38 Like 12 Dislike
不嬲得幅圖都係v
你見過得幅唔識郁既圖 都幾廿萬sub既v未
歷史上真係有
下乜咁都叫V
咁V既歷史應該好久遠

第一個出公仔圖唔出樣既人係邊個
雖然夸寶係仆街
但應該唔敢撞1/7咁癲既

預佢休息緊影都唔見啦 (包括Twitter)

不是都在休息嗎
笑咗,笑埋右
反水
猫猫
holomums

btw羽衣真係幾正
睇佢 d毒舌棉花糖想俾佢串到一棟都冇
貪錢貪到出曬面 睇黎有錢就可以屌佢係真的
https://youtu.be/M4WkzXFcCZ4?t=15030
Fb谷搬過嚟既 睇下時間軸有冇拉好
無就拉到最後睇
係咪代表咗啲咩
有人話用錯舊ed
船長爆機了
我講錯 令你誤會
我意思係得幅唔識郁既圖 都已經紅緊/有人follow eg.過萬sub
咁個女紅唔紅 再出道 就唔太關事 我就覺得唔算癡...

eg.甘城老母 同 nene老母西沢5 重早過個女做stream...
甘城無轉過皮 佢不嬲灰髮貓形象 一早同過v collab among us
甚至今次比工商nene個客 直頭係西沢5 fans

你講個個case 我覺得有d老母算係 有d老母唔係 唔好屈錯人
https://youtu.be/Ku1pbsBoqFw 水有無我唔知
兔就一定有 可能兔就係月 miko就係L 難怪不和
迷底解決了
nyanners 不嬲得幅圖都幾廿萬subs
但由於佢提老母 所以我費事講呢個例子
有咩問題
miko的最後23天
唔明有咩問題 可唔可以講解下
呢下應該唔是貪錢啦
似博上位多啲
如果一個唔小心打贏左又勁多盲粉吹捧
打輸係正常又可以免費大家一齊R流量
btw社恐社到連apex果個vtuber最協決定戰都唔打
唔知係真係搭唔到fd打定係驚輸左冇面
舊時bilibili既等待畫面嚟
多人咁多job, 已經同緊Cover高層開房
其實咩事
攝徒日記
你好 大家好 我是润羽露西娅
有一年没见了呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞