[電子雞]女拳張芊穗 為暴政護短 用性侵受害者賺錢

1001 回覆
277 Like 23 Dislike
話說劉家衡係咪無再出過樣?無再講近況?
希望佢學下姜魔咁

仆街死

張硯秋佢p圖推到個胸就爆 頭細身大,好似女巨人奇行種,好核突
佢做乜撚嘢呀又
上次賣假藥仲柒唔夠
無啦 日日淨係幫潘鳳影相
佢話自己未驚過㗎 講到咁仲唔係有後台
係 因為都俾人睇穿咗 食唔到政治飯咪做返本行 成為電子馬伕
真係好肉酸,兩公婆一擔擔
自稱法律博士最後幫雞影相
兩條友都係垃圾
如果條仔當初唔同潘鳳一齊
人生可以不一樣
唔會 佢本身都係NTR先會搭上隻臭雞
同人共享陰道

咁無品
總會遇到啲開放臭雞
條仔個格本身都臭 縱容辦公室欺凌不特止仲要加把口 正仆街嚟 抵佢而家人格破產

傻閪潘書韻 潘嬸 miss pun ig又ban咗,要買佢patreon先follow得,唔鍾意俾白卡毒撚騷擾,但又主動影露波相吸引班白卡埋身,真心痴線婆嚟
慎入
Public ig無咗咪公開個private ig囉
影到好似鬼咁陰陰森森
做女人做到佢咁無忽矜貴,佢只係個又cheap又利用眾籌呃錢既傻婆,自摸下閪同霧化乳頭俾白卡睇

屌佢係咪霧化完再畫黑佢cls你粒lin有無咁矜貴呀
係我畫黑,廢事踩界
仲以為佢咁撚仆街double手法
咁我不如睇日本AV女優仲好
同埋佢間成人玩具舖
買D野價錢根本都唔平
上抖陰搵客 佢輸撚硬

鬼國啲強化人間上過特訓班
個個都開晒鏡花水月
仲要體術一流 跳舞都唔夠人扭啦
佢無可能有市場

仲話Top2%

Reddit 手足可以行動喇 呢條友hate speech

咁千碎平時用個痴線眼神扭扭下又真係幾似tweaker
無high左啲表現都似high左野
一定係個人太白卡啦

千碎成日話香港人又mean又close minded
相反「外國人」有幾友愛
好啦,依家做E wHoRe啦,又俾佢啲外國人激到嬲嬲豬
咪又係打中文搵返香港人求安慰

點解全世界既人都串你架
Why not stop blaming others and do better social marketing
你性格咁乞人憎,係中文定英文世界都無運行

與其洗完自己腦想洗其他人腦自己身型好吸引
不如努力啲令自己身體更desirable
講酸臭言論並不會真係令人覺得你吸引。

(Btw 佢個肚腩咁撚大應該係好中意食碳水
我食少左碳水之後條腰都出返黎)

又衝出黎派膠
等睇佢話instgram / 連登迫害佢
要求港共立23條或者禁網
有Reddit 仔睇咗佢啲相提佢要吸吓塵😂😂
佢衛生勁撚有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞