[電子雞]女拳張芊穗 為暴政護短 用性侵受害者賺錢

1001 回覆
277 Like 23 Dislike
段片簡介嗰度list咗邊度有得睇 amazon itunes google play嗰啲
Backup定 遲早變禁片
依條傻閪之前見佢係kt law啲po到屌啲人笑佢
心諗人地都未唔開心你唔開心埋人地個份
原來有啲咁嘅事

物以類聚
quote 會員 註冊日期

開post推動女權叫人唔好歧視肥人
自己又講啲咁既野
過街老鼠Kieran
真人唔係肥婆就係gay佬

30幾歲嫁50幾歲有問題?回應下賀錦麗29歲個陣同個60歲既加州眾議院院長搞埋先啦臭西

唔好怪Kieran啦 其實佢係反侵左膠肥西女權撚黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢扮港女Tone句句中英夾雜個d唔好講啦
佢自己支持女權又屈鳩第一夫人嫁侵係臭雞有問題個d都無謂提
佢屈鳩人個個都瘦得唔開心,做運動係為左討好全世界,肥婆先係活出真我嗰啲都算
不過大家放過佢啦 佢仲係大愛傻西登粉
佢老豆老母都好辛苦 要照顧Kieran
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
唔夠人講就會左一句Respect 右一句你鍾意啦
佢真係唔係五毛,只不過係單純賤種假大愛真黑心
我代佢係呢度向大家道歉一聲
到而家佢都未答到點解「毒撚」唔係貶義,每次提親佢就負皮我
月野兔兔 施施擒擒 果班垃圾港女
敢撚入黎 全部俾我一刀一件咁秒

係咪死撚晒返去講手袋/ 整容
#1條毒撚咁既樣...
俾啲女權撚report到落架就知套紀錄片講中佢哋死穴
佢係咪唔抵得人地後生搵到好碼頭 反而自己就俾仔飛呢個事實咋
係 女權主義(理想) 同女權主義者(現實)係完全唔同 我地要屌爆後者
希望大家見到佢亂咁洗人腦就屌柒佢 呢度大把素材

可喜可賀
犯眾憎
有無方法令佢所有page 都收皮
右上按report ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞