[吞蛋Mvp]2020-21 NBA季後賽討論區(32)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
下面d reply
veryvogt
Giannis is literally like 7 feet tall he’s gonna have a big ass stance
16 小時2,732 個讚回覆

aidanmdonahue
Couldve been avoided yeah he was trying to body him and box out but he didn’t intentionally put his foot under his
16 小時2,136 個讚回覆

t_spoffo
He went to box him out and Kyrie got unlucky landing on his foot. Giannis did nothing wrong just an unfortunate injury 🤷‍♂️
16 小時1,553 個讚回覆

silvermeij
I don’t believe there’s a bad bone in Giannis’ body, so there’s no reason to think he did it on purpose
16 小時760 個讚回覆

takinankles
I mean he didn’t do it on purpose but giannis should know better. Bro wears a size 72 shoe, he gotta be more aware
16 小時873 個讚回覆

14_inks
Maybe he was boxing out….. does this generation even know how to play basketball anymore 💀
16 小時393 個讚回覆

__.jalen_
getting a rebound is a dirty play?
16 小時173 個讚回覆

__nnamdi__
Not intentional just unlucky
16 小時175 個讚回覆

dhmhtrhs.xatza
damn you trynna find ways to hate on the best person in the whole nba, thats toxicity at its finest
16 小時490 個讚回覆
榮狗出曬名賤種搞事撚更衣室毒瘤就正
其他人同教練又冇乜火,應該係因為佢哋特登想佢斷腳
都係嗰句啦,冇心殺人都係殺人,仲要之前整咗幾單俾啲人搵翻出嚟
清都幾有耐性,其實明既都明哂,堅持字母有心既都唔會聽你講.就算呢條片都寫左"Not intentional by Giannis" 但條友都仲係用條片開個字母"以德報怨" Post. 但講返轉頭,字母果個就算唔係dirty play 都係bad play ,同KD 一樣.所以如果要斷腳就一齊斷.
話係box out果啲真係笑左
用上身用屎忽比你用埋手
都未到用隻腳box out啦
個個用腳box out
八爪魚都無咁多隻腳斷
咩料....
Boxout最緊要用腳食位架喎...
其實就係咁
死要話字母想特登整傷真係過哂龍

真係想玩殺傷,點解唔殺KD
有冇心得佢自己知 覺得佢有心嘅唔會聽得入耳,同樣地覺得佢冇心嘅都唔會比人說服到
大腸波叔或成最大贏家其他match up全部2-2,大把時間抖,想狀態唔好都難
最緊要睇個人咩形象啫,如果係癲狗zaza cp3 rmbj呢類個朵臭嘅攝嘅 同kt connie呢類 個風向一定完全唔同
都係果句
等比大飛4-0
字母點講都係冇收腳 特唔特登唔評論
但Zaza個啲連跳都冇跳起 直接攝隻腳入人地落地位
明顯係特登
咁老定 大飛兩輪都未比大麻呢類中風考驗過
字母形象都唔差架,係連登仔個個jer 住佢 最多咪話佢唔識射波技術差,但以一個球員來講其實佢算係好唔錯球品,少講野多做事,孝順,低調,又無轉過隊
其實都冇乜必要再嘈係咪特登,不過好大程度影響系列賽走勢係100% 而家睇haren想詐傷詐到幾時
Game 5 都講左唔出 … 今個 series 真係好危
字母依下係咪特登,單憑片段好難判斷
跟住見到尋日有人用zaza Bowen 嗰啲擺到明瞄準收山腳黎比真係得啖笑
咁形象好同技術到唔到班又唔係掛鉤嘅

以一個職業球員黎講佢係高分,但以一個超巨黎講我個人真係覺得唔係
其實咁嘅情況都唔出應該真係傷
係連登仔因為佢技術廢,係唔係都屌咗先
無諗過佢會詐
佢係 3 個入面唯一未拎 ring,點會唔搏命
咁艾榮又咪係因為25同成日9up就係唔係都比人屌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞