[勿助長代購] 自己化妝品自己買!#2

149 回覆
35 Like 1 Dislike
想問下係邊度有得買wet and wild

Wetnwild 官網 可以同班絲打一齊夾運費
會平過係igshop 好多
之前係 colourpop 同 kylie cosmetic 買野
tap n go 張卡都比人reject左
焗住搵代購 有冇絲知點解
之前係 colourpop 同 kylie cosmetic 買野

絲打你會唔會係入唔夠錢 海外購物匯率同手續費呢啲都會計多左少少
肥婆隻雞絲 你屋企到底有幾多ordinary product

Retinoid,Niacinimide,Lactic acid,B5,Vit.C,MAP,Azelaic acid,同埋primer,新買既有眼果枝serum啦,AHA 同埋 toner

10樣

其實我數漏左,仲有枝用哂掉埋既熊果素

陳醫生你係未訓定點?
點解仲可以覆到我

絲打你會唔會係入唔夠錢 海外購物匯率同手續費呢啲都會計多左少少

Reject 左咁奇怪?
佢地畀絲打你個msg 實際係點,講多少少大家先幫到你

或者好似絲打咁講,純粹入唔夠錢

唔使咁急搵代購住喎 心急便輸了

陳醫生你係未訓定點?
點解仲可以覆到我

陳醫生你係未訓定點?
點解仲可以覆到我

想問有冇絲打知doremi 化妝品可以係邊度買
我係人地ig 見到想睇下可唔可以唔搵代購都買到
我唔識日文

陳醫生你係未訓定點?
點解仲可以覆到我

陳醫生你係未訓定點?
點解仲可以覆到我

請問g market點睇賣家係咪個牌子既official account
新手
請問g market點睇賣家係咪個牌子既official account
新手

尼個係home page
見唔見到右下角有個寫住“韓國美妝”嘅圖,襟落去,入面會有好多牌子,入面有嘅都係官網,同埋佢抬頭會寫“xxx官網”咁

我唔識日文

想買,唔識日文 +1

我唔識日文

想買,唔識日文 +1

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞