點解而家d人會食番吉野家

661 回覆
2813 Like 136 Dislike
唔好講到黃店會好味得過藍店
牛飯老師
咁你既標準係咩
個標準又應該點定呢
係咪先 約個時間益街坊好喎
收皮啦你,知名五毛扮咩有罷過,直接話自己係藍撐藍店好難咩?點解要扮黃姐
最近出街見返好多人拎住個橙色垃圾袋
有咩問題
藍店就係低賤俾狗食
你話係咪係囉 共產黨
壽司郎大件抵食過元氣lo
元氣之前有蟲
M記就真係抵吊又方便, 但燒味飯15-20不等, 重平
我都係真係估唔到咁易戒到
姜B 193成功瓦解黃色經濟圈
空姐牛閪飯
約個地點
都唔明美心藍係邊,個不知名親戚講幾句廢話就話藍

講黃店緊係初見啦
https://eastweek.my-magazine.me/main/101859
限聚令下賀年盆菜成為逆市奇葩。不過黃店「初見」所售賣嘅盆菜,就遭網民批評嚴重貨不對辦,說好的鵝掌、花膠唔見咗,亦有人不滿花成千蚊食魚蛋兼加有酸味,紛紛上網洗版畀負評,要求退錢。「初見」發現勢色不對,馬上同供應商兼負責送貨嘅「幫緊你美食速遞」割席,只聲稱會代客戶追退款。
垃圾五毛語文水平係咪咁低,我邊度有講黃店一定好食藍店一定難食?你睇下舊蛋又乾又硬又實衰過爭鮮三蚊件,兜炸到黑晒炸到面目全非嘅紙皮,仲有舊似係碟頭飯隔咗三日三夜揸埋一舊拎去翻叮嘅所謂包,食屎都要影比人睇係咩玩法?
呢個唔係黃藍問題,係點解可以對自己咁差食得咁劣都仲可以enjoy到

Btw,睇返我樓上comment,分黃藍之後對食認真咗好多,飲食習慣提高咗好多
好食是良知
我覺得吉記最仆街 仆街過美心
吉記擺明藍 老闆去藍絲集會 又捐錢比藍絲
美心係個廢老出事 老闆郁出過聲
自己煮嘅話
落邊枝懶人濃縮汁最似味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞