一個柯潔 , 令連登一直隱藏嘅支那民族心引領晒出黎團結一起

160 回覆
57 Like 24 Dislike
中國有救
我覺得係人類對ai多過支那對鬼佬機械
我覺得係人類對ai多過支那對鬼佬機械

但一講柯潔壞話就成堆人話盲反
超多愛國支那狗上哂水
一睇D名
原來一早BLOCK哂

ME2
支持柯潔
2008年
北京奧運
高登討論區

同當年北京奧運一撚樣
超多愛國支那狗上哂水
一睇D名
原來一早BLOCK哂

有冇名/ID 俾大家幫手block
又漏左: 預先屌?所有港獨狗
超多愛國支那狗上哂水
一睇D名
原來一早BLOCK哂

有冇名/ID 俾大家幫手block

求list
1.冷🍚王
幾好睇呀 好似見到佢地崩潰後 再垂死爭扎
唔同範疇唔好拉埋一齊講啦

今次擺明係人類文明 VS 電腦

你搵個非洲黑人又好, 鬼佬又好, 上次韓國石仔, 我一樣支持"人類"果邊

你搵個非洲黑人又好, 鬼佬又好, 上次韓國石仔, 我一樣支持"人類"果邊

Alpha Go 嬴 柯潔 1/4 目 => 柯潔好勁

Alpha Go大炒 柯潔 => 柯潔頭100步好勁

李世石 嬴 Alpha Go => 唔好提

支那民族主義真係好CLS!

痾潔勁既時侯好勁
正如漢堡入面 牛肉部分係100%由牛肉製成

Alpha Go 嬴 柯潔 1/4 目 => 柯潔好勁

Alpha Go大炒 柯潔 => 柯潔頭100步好勁

李世石 嬴 Alpha Go => 唔好提

支那民族主義真係好CLS!

痾潔勁既時侯好勁
正如漢堡入面 牛肉部分係100%由牛肉製成

李世石 嬴 Alpha Go =>上年alphago冇咁勁 笑到我pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞