一個柯潔 , 令連登一直隱藏嘅支那民族心引領晒出黎團結一起

160 回覆
57 Like 24 Dislike
超多愛國支那狗上哂水
一睇D名
原來一早BLOCK哂

ME2

總之唔可以屌
好明顯一堆五毛,你理佢咪即係俾錢佢
唔同範疇唔好拉埋一齊講啦

今次擺明係人類文明 VS 電腦

你搵個非洲黑人又好, 鬼佬又好, 上次韓國石仔, 我一樣支持"人類"果邊

個隻蝗蒞喎
其實我唔明,又唔係屌佢棋屎,係屌佢鳩UP唔認輸咋嘛,跟住有D柒頭出黎話你棋都唔識捉,心諗做乜鳩...
AI 先係人類文明
Alphago 好波

你搵個非洲黑人又好, 鬼佬又好, 上次韓國石仔, 我一樣支持"人類"果邊

捉棋咪逐步評有咩優劣囉,等幾手出事囉,講乜鳩鏗鏘有力,loading時間長左

根本好多五毛扮專家
班傻鳩好撚搞笑
同08奧運好似
歷史再重演
上次都講左alphago唔會求大勝,知道嬴就會轉保守,嬴1/4目係alphago計得準,吾係柯潔有幾勁
班人既邏輯真係 😂
支持柯潔作為人類最後防線,同時覺得佢串完又要輸係好柒既事,咁諗又唔得 😅
然後又拉埋李世石講,咁鐘意屌李世石都好串,咪自己開post屌返李世石囉,係要拉埋黎講去合理化柯潔既行為,嘔心到不得了 😅
支那毒即時發作

柯潔剛迫記者用蝗語問問題

學定蝗語啦, 班香港支那豬

串撚到 嗌英文台記者用支那話

佢贏左啊? 咁撚串既
上次都講左alphago唔會求大勝,知道嬴就會轉保守,嬴1/4目係alphago計得準,吾係柯潔有幾勁

吾你老母

Alpha Go 嬴 柯潔 1/4 目 => 柯潔好勁

Alpha Go大炒 柯潔 => 柯潔頭100步好勁

李世石 嬴 Alpha Go => 唔好提

支那民族主義真係好CLS!

痾潔勁既時侯好勁
正如漢堡入面 牛肉部分係100%由牛肉製成

李世石 嬴 Alpha Go =>上年alphago冇咁勁 笑到我pk

純粹路過,無任何立場
但Alpha go應該真係會一年強過一年掛
電腦唔同人腦
一發現錯漏地方一經修正就唔會犯第二次
所以輸比李世石既錯係唔會再犯
但人無可能做到呢樣野

Alpha Go 嬴 柯潔 1/4 目 => 柯潔好勁

Alpha Go大炒 柯潔 => 柯潔頭100步好勁

李世石 嬴 Alpha Go => 唔好提

支那民族主義真係好CLS!

痾潔勁既時侯好勁
正如漢堡入面 牛肉部分係100%由牛肉製成

李世石 嬴 Alpha Go =>上年alphago冇咁勁 笑到我pk

純粹路過,無任何立場
但Alpha go應該真係會一年強過一年掛
電腦唔同人腦
一發現錯漏地方一經修正就唔會犯第二次
所以輸比李世石既錯係唔會再犯
但人無可能做到呢樣野

痾潔唔係一年強過一年既? 佢係一年廢過一年既咩?

講緊既係“上年alphago冇咁勁 笑到我pk”呢個point
無啦啦拉去個個對手度做咩…
佢地原本就係支拿種
真係唔係支拿種唔洗等十幾年先唔認
根本冇著數先唔認
支那毒即時發作

柯潔剛迫記者用蝗語問問題

學定蝗語啦, 班香港支那豬

串撚到 嗌英文台記者用支那話

佢贏左啊? 咁撚串既

被人大炒都仲咁寸, 真係好好笑

呢樣絕對係支那民族主義黎,

唔好講乜野人唔人類啦

無睇片 柯潔本身識唔識英文先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞