[水藍魔力]仲有冇人玩緊水藍魔力 6

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
唔緊要 我遲左
其實10貓同6貓裝啲價錢差好多 但係你如果要啲魔掛到成日 應該有啲難度
貓眼石從咩途徑可以拎到?
我以前刷過
如果無跑車既話
入里洞刷錢再拎黎買貓眼抵玩d
有興趣@jleven
清 唔好意思,我search唔到你
你方便既話add Fxxkthecop
8貓以上機率都幾低
不過山路升寵 順手打埋王 其實好簡單
[url][/url]
試過有次用一定兩回合就打完
出左10貓9貓8貓各一粒
唔知係咪越快殺越高機率出
Thx巴打
Bbs買用魔幣交易果d粗著係咪最抵玩
賣家肯收魔幣 當然最好
隔離粗心真係笑撚死
閹割原本game有嘅野迫人課金(寵散300蚊、新出轉保200蚊)
課金抽獎當活動
仲玩緊果班人好開心抽緊
佢地開心就得啦
仲玩緊既人乜都無視架啦
好多攻略組 飲頭淡湯大把錢 根本唔洗課
不過永遠有新人沖埋去
頭一禮拜100hkd換2.5萬 真係經典
最搞笑係佢整到隻game好難賺魔幣所以物價通縮
點知唔夠幾日樹精區就海量外掛生產魔幣
到咗今日都只係開戶check ip+亂ban玩家就算
最好笑係上巴哈睇,前一秒仲數據異常,一課金就解鎖不停揾打手blame the victim話ban咗嘅係用掛但隱瞞唔講嘅人,笑到我執垃圾都要ban
我都唔知玩邊隻game可以連ac都開唔到
真係睇唔透初心諗咩
而家仲要玩隻game都要日日擔心比人鎖
之前我玩楓之谷無啦啦比人鎖又係得句數據異常 行為異常 完全冇任何日期同解釋
連自己咩事被鎖都唔知 身邊全部fd即刻唔玩
水藍好在隻隻外掛佬屌gm亂封都比gm收皮
Fb日日有人拍片舉報忍者大軍
冇野阻到佢地玩架啦
除非比人ban
我見巴哈有人話,因為水藍同初心嘅外掛數量根本無得比,所以port咗捉唔哂都無辦法笑到我癲
講真水藍都唔少外掛
水藍d外掛只係真玩家開 唔會好似工作室咁大規模咁開
不過最接受唔到的係明顯係外掛都唔封
走去執班「數據異常」的手動玩家
明明自己系統有問題 解封的時候仲屌柒你唔好再用外掛
我都鄧嗰班玩家唔抵
呢下擺明係屌走d客
明明係自己錯又唔認 仲要屌返對方轉頭 幾有支那作風
有無巴打有全線百靈代做,想做一至三套精三貓裝
百靈耐
巴哈有個玩家日日舉報外掛,
最後結局反而係ban左佢
仲有人抽左100粒寶石,冇一粒lv8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞