viu tv肯搞正經女團選秀團,再派pr屈人地睇tvb既係五毛啦不如

164 回覆
65 Like 359 Dislike
班友玩雙標,佢地抵制批鬥TVB就得,人地抵制批鬥ViuTV就係TVB打手PR五毛
因為廢事同你班人泥漿摔角
越扯越遠
講返你個行為
又公開支持撐警大陸藝人
viu老闆支持警方執法wo
背後股份仲要有影響力好大既中資
你睇佢都冇骨氣wo
其實係班鏡粉搞到我好唔中意班人
特別係 娛樂圈唔應該政治化

杯撚咗cctvb咁耐仲可以講得岀呢句
一轉親台就係mirror

有咩
造美人 同 中女 我都okayyyy
第一
但同tbb點比?
山下見上viu唱
唔通山下見又變左藍歌?
幾年前已經搞毛計分獎,到出抗爭歌出街,重用dee哥呢種濃厚政治立場人物
Tbb呢?
比較下?
睇睇睇整體ok?

第二
你唔認同睇viu

但你吹奏tbb係做乜撚?
你而家好撚認同tbb好支持佢?
最搞笑係話五毛們有規律一次過出黎屌mirror
佢地平時太煩膠,睇唔過眼開post屌班友有咩出奇
寧死不gay
雖然唔反對人地搞gay
兩邊都應該杯下啦老實
而家連登只俾人屌cctvb,但另一間藍野就有豁免權
女仔就有年輕哥哥睇
男仔得中女同造美人睇,我地男人係要本土女團
希望viu正視下呢個問題
好撚憎人吹奏CCTVB
睇mirror嘅男仔性取向正唔正常我唔知
但仲會睇tvb嘅人一撚定唔正常 呢樣我就肯定

利申男 冇睇mirror
第一
關我鬼事?
我係男我只想睇女
男人睇女係天經地義
人地睇男,鏡狗/viu pr就罵人地睇tvb?

第二
我不嬲覺得viu綜藝屌打老土開心大綜藝架
但有d野viu差過tvb,就唔俾人講?
佢地要製造一個,國民男團既形像
但我識親既00後女仔,都係睇韓團/歐美/支那男idol多
你咪講
你咪批評
但唔代表要吹奏對家
連登大把人一早睇佢地唔順眼啦
講到人地唔睇ViuTV就係支持TVB咁
最低賤係佢地係同一手段批鬥TVB藝人,一燒到自己鍾意既藝人就各種藉口搬龍門護航
用埋啲cheap閪本土文化人黎做擋箭牌
好心ViuTV快撚啲收皮啦
最憎人扮黃食兩家茶禮仲要光明正大抄人又唔認
你唔將TVB踩到地底泥就已經係TVB打手
仲有你竟然指出Viu嘅問題
真黃係唔會批評Viu

你睇下我個post
係俾建議viutv吸納埋男飯
咩都好似你地鏡狗cctoy咁吹奏縱容佢地
咪遲早變下一個cctvb
仲要係得男藝員j既(當然如果你係女既話冇所謂)
食剩革命水
本身班鏡都有一半係鐘意支那野/想做支那人
其實我好明白女仔會鐘意佢地
但你要逼我一個直男支持佢地
除非佢好似美樂行刺何妖個義士咁大義啦(不過cctoy當年嫌人地唔夠靚仔,就話人係鬼)
人地tvb出啲有實力既小妹妹,就即刻大軍出黎批鬥睇既人

你睇下自己up緊乜
你而家咁講係咪不滿埋tbb戰線
人地所有tbb廣告商都批鬥喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞