viu tv肯搞正經女團選秀團,再派pr屈人地睇tvb既係五毛啦不如

164 回覆
65 Like 359 Dislike
真係頂唔順班仔
一轉親台就係mirror
正常性取向既男人,根本唔會想睇(連登班死gay佬除外)
error都話正正常常,男女都可睇

人地tvb出啲有實力既小妹妹,就即刻大軍出黎批鬥睇既人
有冇諗過我地正常取向男性觀眾根本唔想睇班仔
日日派pr黎幫隊野做勢,本身連登娛樂係J開韓妹,架妹,港女,台妹
而家日日都派班仔黎污染男性眼睛

好心就投放多D資源,正正經經搞個女團選秀SHOW
實力同樣都好過TVB既,到時仲睇TVB星夢既就真正係五毛喇
利申 男人
利申 有睇mirror
正常性取向既男人,根本唔會想睇
廢是班鏡狗又屈毛,貼晒cctoy話五毛們最驚既支那野出黎

https://tw.appledaily.com/politics/20210606/4Y3I74XSN5EDDCWQTF3XBFLTTI/
So what?
Anyone but TVB
睇TVB死開一便la
睇youtube睇viu,都唔撚想cctvb
真,有女唔睇睇仔?on9
都係傾傾下冇傾了
如果你想屈我向19年後支持黑警既話,就搵證據吧
樓主快啲走
樓主我掩護你
吹奏tbb嘅唔使屈都係五毛藍屍
先旨聲明唔好玩臭蟲論
拗咩其他人點點點
其他人點都唔影響吹奏tbb係五毛藍屍
唔使掩護
吹奏tbb一律死全家
攬住一齊死就岩
吹奏viutv嘅唔使屈都係五毛藍屍
先旨聲明唔好玩臭蟲論
拗咩其他人點點點
其他人點都唔影響吹奏viutv係五毛藍屍
反viu撚咪又會洗版屌
吹奏tvb咩野
人地d妹妹唔係唱得好,樣又甜咩?
應讚就讚應屌就屌架
tvb同viu都係
你試下viu搞女版101,我一定發癲咁支持
反tvb可以洗版
點解反viu唔可以
同埋我係反鏡,冇反error
亦都最愛七師傅(因為佢太搞笑)
邊度捧靚女,正野就睇會睇邊一邊
忘記左tbb點對香港人?
一黎我覺得條友柒
二黎你連對家都奶,冇啲骨氣?

先旨聲明唔好玩臭蟲論
拗咩其他人點點點
其他人點都唔影響你連對家都奶係冇骨氣嘅事實
因為日撚日洗版好撚柒煩
tvb嘅節目幾好睇都係tvb
唔會睇

利申
1 對上一次睇viu嘅嘢係杜生走佬去台灣
2 好撚憎班鏡粉
3 pr
咁驚人用臭蟲論?

因為你地隊野又like罵示威者既ig post
又玩支那抖音,又賺藍店錢自己用
你不如統計下,邊批人洗版開post多再講啦清
兩邊都唔睇冇問題
不過鏡狗最鐘意玩雙重標準
自己既oppa做代言藍店,玩抖音,唱支那歌就話本土文化人
人地唱廣東歌,暫時未見有幾藍,就罵埋睇既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞