[Switch] Splatoon 2 [78] 四排 -1

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
https://youtu.be/xbq8MFYen00
佢? 把嘢佢main 武嚟
其實幾難用
好似係
副武有得擋好好用
重點係碌完加傷
邊度提到?
碌前3確,碌後2確
又有得用老鼠波走佬開路
救命三跑街場啲人好恐怖
W1 14珠又好,18珠又好,個個岸邊怪黎,跟住場場都W1唔夠數死dllmUFO又唔撚識清Rush又周圍走

今日啲武太靚,靚到啲濕鳩街友都升到高pay grade 害撚死人係咁叫This way叫到自己都覺煩
尋日玩親UFO都俾豬隊友TK
啲武靚少少就當正自己戰神上身
呢個場有岸狗都唔驚啦
落岸邊根本就係死位黎
呢個場打UFO 點企最好
企鐵絲網前面個台幾安全但係運唔到太多蛋
得個個位,除非對枝狙有信心未企船頭
企就實係嗰個台最好,關鍵係隊友醒唔醒目
一係就邊打邊運,一係成班人打夠數之後俾UFO lock左嘅人行去船尾,等隊友有機會運強
首先D人要咁醒,其次D人要咁準
他媽巴仲咁熱愛三跑,真係難得 以前呢度好多人都打三跑,打到悶走曬到打排,到打到悶又走曬
如果係烤肉架既目標,第一次截停唔到都可以係高台同斜落之間上落改變烤肉架轉向,係開局同唔混亂情況下咁做比較安全,如果去到好缺蛋既情況都可以試下,不過呢家5粒蛋基本上少出現缺蛋情況。
希望下年斯普拉遁3會繼續有Salmon run,我都係難破船、堤壩 武器池特別先玩下,五個地圖反而初始兩個仲有吸引力
三跑
次次玩船都一肚火
船係難玩可能有無限三跑呢
打排開心啲四個場都試過999,打爆機了
點會唔怕啲人岸狗到加零一,三隻inkling齊齊岸狗,屋企一隻怪都冇,佢地死係岸邊就慘上加慘慘在唔知點解仲要場場係船尾做岸狗dllm, 如果係船頭左右邊都仲可能得,船尾呀撚運得切

來回都運唔撚切咁多蛋我出去運又唔係,留係屋企又唔係
我會硬企係屋企等佢地係下面比怪屈死
我琴日都係
有兩個傻西WAVE 1 一開波頭兩隻怪就死左
我同另一個番個籃度唔救佢地
殺咗三四隻怪執咗十粒先救番起佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞