[Switch] Splatoon 2 [78] 四排 -1

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
本身個個位真係唔會分邊架le
渣緊4K一炮清一行同等金魚埋小小一炮殺

頭先係有個尷尬位 有個jetpack埋籠飛
你都見我一見唔對路齊春 就廢事痴埋一齊去船尾掛牆算
唔知你企乜位,分得兩邊都實係企太後
同埋睇返應該係tik企後開水壓嗰陣開始散
大家企網前後集火就最穩陣
同意你既講法既前面一定係穩陣
咁我都pretty sure開水炮個時無螢火既 下次再玩
謝 curry
喺你離場嗰刻我哋入場,三人戰
Sor
我呢水第一場就係搵金魚啲街友鳩撞咁開開晒啲怪出黎,我拎住支細筆都唔知點算好,打唔到金魚,又清唔到場,又冇蛋運dllm

街場撞正goldie seeking真係⋯⋯

利申: 拎細筆開渠蓋鬼死咁慢,冇得先下手為強
暴走企係右面條巷唔好過網一過啲人又愈打愈前又唔運蛋
係囉其實船嗰關暴走點樣可以運多啲蛋
成日打爆金魚一粒係鐵絲網兩粒飛咗落街
哎?我次次都企網前最保守,只求過到關,不求多運蛋。網後好易兩邊都有三文魚,特別換光條友咁啱果個moment企太後好易出事,我盡量唔搏

不過啲人運唔運蛋要睇彩數就真嘅
其實唔會,只要你唔好企後過個籃
上一round 兩枝毛筆偏近攻(尤其最短個枝)應集中網前清怪運蛋,雙槍就網前後走位運蛋清怪,狙就籠旁清黃金魚。如果兩枝筆都企網後,一亂起上黎就清唔切怪。
三跑
無人
我開機?
去咗睇電視
咁夜啲先打啦
頭先三跑打左好耐都唔見有人,轉左去打rank 。
終於有個mode升到S,好滾動幾好運

打排有1700分S rank有突
1800就S+~S
1950夠上X
去左睇大叔的愛
我League先上到1700,打rank好難
有1700代表夠殺S帶嘅人,carry到A range人所以上到S唔難
堅呢

Btw今日有冇人玩
睇完大叔就瞓了
打到九半睇大叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞