點睇bmw 320i G20 新款

53 回覆
3 Like 9 Dislike
我有塊防水膠移位 利申冇被踢保

但SA話個保養唔包舊膠屌佢老母屌佢乜柒都話唔包點比到個客信心夠三年車個陣去續佢個保養?
ching 介唔介意影張相望下,真係好好奇佢點樣整合兩樣野
其實ID6/ ID7本身原廠導航極準,只係輸入地址方法步驟太On9 同埋UI難用,所以先要靠carplay
如果佢內置已經高德,輸入又好用既話都唔錯
正路歐洲車對呢d野好寬容,改邊part 就唔保邊part
真係踢保,一定係改到架車鬼五馬六,佢唔想俾師傅屌先踢走你
ID6得少數幾間改完係無code,用既係100% 廠件,所以過到骨
入面是但一樣野用左大陸仔/ 代用,都一堆code,咁就幻野
不過踢都無所謂,今時今日仲ID6,都應該過晒保
佢中間mon分2 parts,再加錶板。加埋3parts
我平時直接語音街道名,85%準
有邊間idrive 6都改到
有邊間改id6可以冇code
所謂改要睇你本身咩機,如果係舊款直頭要換機頭,換大mon換轉鈕
自己search下,pxxxxxx mxxxx 唔幫人賣廣告,大約15k左右,唔要carplay平幾千,唔要touch screen又平千幾,不過換得機就唔爭在
問過你講嗰間
2020 f54都要21000
個同事最近出咗架330,睇睇個價成60幾個
唔太熟mini 你本身係ID6? 已經係大mon 但係冇carplay? 如果係既話應該淨係CarPlay license 都要呢個價?
定係你要成套機頭換?
我覺得俾唔俾,純粹睇你架車會渣幾耐,如果長keep根本唔應該考慮,必用,導航搵路直接mirror去大mon,快靚正,仲要聽歌UI勁好用
肯定佢係ID4要換機頭
嘩,咁舊,咁你要換機頭連mon連控制
可能冷門再貴多幾千呱
又或者mini 個license再貴D
我仲以為部機頭已經內置埋mini 本身個介面,裝既時候揀mini就得,照你咁講好可能係另一套野
新一代3系絕對誠意十足,後座同上代5系一樣闊落。
賣幾錢你估
同a4點比較?
本身係原裝喺6.5吋mon
8.8吋同6.5吋都唔差太遠姐
我淨係想開carplay方便自己咋
見另一間專整mini既
話原生evo system可以開carplay
但佢又有另外既post話香港原裝主機用唔到carplay
點分id幾
係咪可以喺menu到睇到
首先,你個controller係咪左邊呢個
如果係,就係id4

PS 圖偷返來
係,所以我好好奇點解另一間話唔洗換機都可以開到carplay
ID4一定開唔到, 除非加支那外掛盒仔,但如果部車仲有保養就唔好做ID4開carplay喇,一定係換ID6機頭, 當然如果過咗保養而又唔care會電腦有fault code嘅話,係可以試吓嘅…
就係新車落地,未過保養
我先睇下有咩方法可以開到carplay
睇嚟只有換機
新車就真係千祈唔好搏換機頭啦
卡呸真係好好用,建議去洪水橋個間
我部2019 ID6車都係去佢度開卡呸
你ID4應該冇evo 連NBT都唔係,要換機
好諷刺 如果係ID7你肯俾錢都開唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞