[宿舍文化?]浸大蔡元培舍堂高空擲物 襲擊其他堂人

321 回覆
9 Like 60 Dislike

本身dem beat就on9 將dem beat合理化既人仲on9

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱
只係話事出必有因 已經起晒鋼

人地bu仔好齊心 分分鐘dem緊beat黎鬧你

dem 完beat 問題就消失得無影無蹤了

考完dse未

讀緊U好耐啦 得五個post起唔到我底
BU狗咁辣殺
依家唔係得周呵見到
算你班仆街唔好彩 宋呵都係齊到望住

原來係十五連霸呵

轉移視線
乜Cai冇人上連登咩
得你一個護主咁慘

人多人少冇所謂啦 重點係冇人有証據
我話到此止啦 等你地條片

求下你唔好再喺道鳩吠影撚衰猜呵個朵啦
定係其他呵扮猜呵人啊屌你老母?咁既智商就獻醜不如藏拙啦,影撚衰bu啊你老母閪
南座2樓不屬於蔡元培堂

理撚得你咩堂 總之bu仔咁撚廢就生生性性讀書啦 唔好出黎害人啦 係呀 我係一碌鳩打一船人 吹呀?鬼叫你讀bu

咁你自己鬧飽佢,唔阻你9up

Bu狗不願面對事實 咁廢既u 唔好出黎獻世啦

當年入唔到bu姐,都唔洗咁痴線架

bu狗惡到
點解諗到個個都團體行動
睇報紙都見到成日有人嫌樓下嘈而掟嘢啦
定係你地舍堂文化玩樂至上
唔俾摺友安安靜靜住宿

另外 你dem beat dem到睇唔清楚啲字?
咩叫合理化件事
我推測緊掟嘢原因 都冇話佢正確
反而係其他巴打話你地晨咁早dem beat
你就話呢個堂之前更早dem都冇人理
「其他舍堂冇用類似行為去反對」
合理化你地朝早製造嘈音呢件事

本身dem beat就on9 將dem beat合理化既人仲on9

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

考完dse未

讀緊U好耐啦 得五個post起五到我底
BU狗咁辣殺

點睇老母節

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

考完dse未

BU狗咁辣殺

點睇老母節

垃圾節日商品化

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

考完dse未

BU狗咁辣殺

點睇老母節

垃圾節日商品化

點睇商品化 覺得佢好定唔好

考完dse未

BU狗咁辣殺

點睇老母節

垃圾節日商品化

閱讀能力有問題?

考完dse未

BU狗咁辣殺

點睇老母節

垃圾節日商品化

閱讀能力有問題?

何以見得

考完dse未

BU狗咁辣殺

點睇老母節

垃圾節日商品化

閱讀能力有問題?

何以見得

自己諗 咁都睇唔明
打和

考完dse未

BU狗咁辣殺

點睇老母節

垃圾節日商品化

閱讀能力有問題?

何以見得

自己諗 咁都睇唔明

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

考完dse未

BU狗咁辣殺

唔知佢做乜鳩
上連登上得咁真心
我仲有個post話18歲做緊ptbf架啵
到底我18 23定係35?
但我就好肯定佢係dembeat dem上癮嘅bu hall撚啦

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

考完dse未

BU狗咁辣殺

唔知佢做乜鳩
上連登上得咁真心
但我就好肯定佢係dembeat dem上癮嘅bu hall撚啦

仲on9過hku班hall膠
港大: fing J
中大: 影裙底
科大: 偷竹
浸大:
城大: 走私軍火
理大: 打架
hall文化

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

考完dse未

BU狗咁辣殺

唔知佢做乜鳩
上連登上得咁真心

睇完拳館嘅片 有好多idea 

人易刮傷 因為皮膚太薄
人易骨折 因為骨骼脆弱

但係人有少少再生能力嘅
刮得多 起繭 就形成厚厚嘅保護層
撞得多 骨裂少少再癒合 骨就會實淨啲

一般手掌手指 受力點起繭就見得多
有冇辦法令成隻手掌都係厚繭?
又有冇辦法練到成個人皮膚變厚/起繭?
又可唔可以練到成個人嘅骨變到實晒  
變到咁嘅身體 有咩缺點? 

Btw都想知巴打有冇邊個部位特別強
而係練出黎嘅
掉死人就最好
條友做乜鳩 比人踩親條尾就發爛渣

BU仔

BU仔

利申 金庸迷

BU仔

佢已經唔識用腦諗嘢了
淨係識copy and paste
是咪dem beat後遺症
Bless him

BU仔

佢已經唔識用腦諗嘢了
Bless him

屌你 咁講狗 點解PC狗叫PC狗

BU仔

佢已經唔識用腦諗嘢了
Bless him

屌你 咁講狗 點解PC狗叫PC狗

Yang狗唔好以為你可以置身事外,你連片都有埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞