[宿舍文化?]浸大蔡元培舍堂高空擲物 襲擊其他堂人

321 回覆
9 Like 60 Dislike
朝早七點鐘打後又真係唔係quiet hour,hall rules 黎講佢地係可以咁做,但唔合情唔合理咁解,不過最後一日大家都係咁架喇,好少可有人會訓

between 我唔覺得讀浸大有咩問題啵,BU狗前BU狗後,做人有返啲修養,唔係上連登就代表可以喪吠既

再提醒多次 擲物堂自己凌晨4點cheer
其他堂並冇作出類似既行為去反對

點解講到個個咁齊心?
堂有立場 宿生唔可以有?
可能係啲唔玩、唔demcheers嘅宿生想屌鳩你地

笑咗
唔識就唔好衝出嚟柒啦
受害舍堂係北座 擲物舍堂係南座啊
一定係有宿生唔妥自己個hall突登走去對面hall咁玩啦

between 點解要合理化高空擲物呢件事?
我當你真係好不滿要屌鳩其他宿生
高空擲物點都係錯

bu狗惡到
點解諗到個個都團體行動
睇報紙都見到成日有人嫌樓下嘈而掟嘢啦
定係你地舍堂文化玩樂至上
唔俾摺友安安靜靜住宿

另外 你dem beat dem到睇唔清楚啲字?
咩叫合理化件事
我推測緊掟嘢原因 都冇話佢正確
反而係其他巴打話你地晨咁早dem beat
你就話呢個堂之前更早dem都冇人理
「其他舍堂冇用類似行為去反對」
合理化你地朝早製造嘈音呢件事

本身dem beat就on9 將dem beat合理化既人仲on9

合理化擲野仲on9
朝早七點鐘打後又真係唔係quiet hour,hall rules 黎講佢地係可以咁做,但唔合情唔合理咁解,不過最後一日大家都係咁架喇,好少可有人會訓

between 我唔覺得讀浸大有咩問題啵,BU狗前BU狗後,做人有返啲修養,唔係上連登就代表可以喪吠既

點解講到個個咁齊心?

笑咗
唔識就唔好衝出嚟柒啦

高空擲物點都係錯

bu狗惡到
點解諗到個個都團體行動
唔俾摺友安安靜靜住宿

咩叫合理化件事

本身dem beat就on9 將dem beat合理化既人仲on9

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱
只係話事出必有因 已經起晒鋼
https://youtu.be/z5GoN4bp2K4

岩岩搵到呢段片 有冇巴打有勇氣一口氣睇哂佢

好比關家姐 不了

https://www.youtube.com/watch?v=MFGort3K9W8
This is better.

好似撞撚左邪咁

Lol. According to Wikipedia, that is a traditional war cry from Maori people of New Zealand.

點解講到個個咁齊心?

笑咗
唔識就唔好衝出嚟柒啦

高空擲物點都係錯

bu狗惡到
點解諗到個個都團體行動
唔俾摺友安安靜靜住宿

咩叫合理化件事

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

抵啦 無成部電視機擲落去都偷笑啦
hall真係多mk

駁唔到

點解講到個個咁齊心?

笑咗
唔識就唔好衝出嚟柒啦

高空擲物點都係錯

bu狗惡到
點解諗到個個都團體行動
唔俾摺友安安靜靜住宿

咩叫合理化件事

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

super
https://youtu.be/z5GoN4bp2K4

岩岩搵到呢段片 有冇巴打有勇氣一口氣睇哂佢

好比關家姐 不了

https://www.youtube.com/watch?v=MFGort3K9W8
This is better.

好似撞撚左邪咁

Lol. According to Wikipedia, that is a traditional war cry from Maori people of New Zealand.

War cry 左下條友cry到抽筋咁

Their faces but this one is better than HKU's in terms of its content
見到成班大學生係度鬧交就覺得好好笑
都痴撚線,百幾個人見住 cai hall p dum野落黎,落到黎仲可以扮冇野

咁佢係幾多樓dum落黎呀 片呢 相呢 又用你對眼做證據呀?我依家話百幾人見住yang hall P dum都得啦

反正黑警都決定左放生 認唔認講真都已經冇咩影響
不過樓下宋周兩呵清楚見到六樓發生咩事
刑事就實冇架喇 公道自在人心啦

點解講到個個咁齊心?

笑咗
唔識就唔好衝出嚟柒啦

高空擲物點都係錯

bu狗惡到
點解諗到個個都團體行動
唔俾摺友安安靜靜住宿

咩叫合理化件事

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

人地bu仔好齊心 分分鐘dem緊beat黎鬧你

dem 完beat 問題就消失得無影無蹤了

笑咗
唔識就唔好衝出嚟柒啦

高空擲物點都係錯

bu狗惡到
點解諗到個個都團體行動
唔俾摺友安安靜靜住宿

咩叫合理化件事

合理化擲野仲on9

我都未評論佢啱唔啱

人地bu仔好齊心 分分鐘dem緊beat黎鬧你

dem 完beat 問題就消失得無影無蹤了

黑警唔告 dem返個beat賀賀佢

Dem beat 感化差佬
BU狗 負評 上一頁
唔係有堆人大叫證據咖咩,人呢?
Cai Hall P係咪肥肥地少少黑個女仔? 好似識
Cai Hall P係咪肥肥地少少黑個女仔? 好似識

圖呢
晨早流流玩啲咁既野
唔撚掉個屎彈咪算好彩啦屌班mk老母
連登真係好多狗吠聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞