玩heymandi畀人呃錢

279 回覆
18 Like 864 Dislike
係虫國人地方心地善良真係好撚慘
Facebook大group賣switch games啲人好多收payme或fps之後唔寄貨。勁多人一百幾十都扼
有無人撞過又係求救
話住村屋倒垃圾反鎖左入唔到
自己一個住
想搵開鎖佬但無錢
真係當人on9
絲打,防人之心不可無呀
同埋提下你,有銀行卡就會自動有轉數快,係down唔down姐,atm同轉數快既分別係得櫃員機同手機
677857**
咁都呃到?!難怪咁多人做騙子!你用得apps都唔係七老八十,善良同愚蠢兩回事喎
笑咗
樓主我好口喝
但係我冇帶銀包 又冇帶電話出街

可唔可以payme 俾依個帳號 $100
好人必有好報

有銀行戶口可以報差佬la
朋友你訓左幾耐
有錢人比人呃7xx會當跌散銀,仲點會好似樓主上連登圍爐,話自己大學生⋯⋯咩多唔多,少唔少,公開騙子資料,咩性本善⋯⋯up一大堆

後生嗰批有錢人都唔會咁豬啦,比我,我會話;「好啊,荃灣邊個油站?我即刻過嚟車你番屋企攞銀包囉」我玩番佢轉頭,聽佢死兜難兜,當佢笑話咁睇,睇佢出醜,事敗而回啦

呢個post高汁,留言又高汁
話我蠢冇所謂,我都係想睇下條友可以去到幾盡
師兄高招,我蠢兼on9唔識咁諗
我順序po架,點知po出黎唔係
你個大學學位邊到買返黎?
樓豬 我有個fd俾稅局追智商稅但未開通到銀行戶口 可摸耳tg幫住佢先
記低你轉帳入去嘅戶口 然後同銀行講聲 可能攝及詐騙 又或者話你轉錯錢 睇吓銀行果面點幫你,直接搵咗銀行先啦

呢幾百蚊凍過水架啦

但報警備案可能有啲啲用嘅...
另外同hmd客服聯絡,話某個ac可能同詐騙有關,果面可能有佢個登記電話嘅,冇執法部門幫手,你都拎唔到啲資料架啦

做齊晒所有野,時間成本實高過700,所以唔好亂咁信人啦。喺街有人求助都信得過少少,網上要消失話咁易
我做銀行嘅 睇下幫唔幫到你追返
你add我tg @hongkong8888
樓主錢多
當交智力稅
戇鳩師
巴打,我遇過
仲比左幾百蚊佢
果時有懷疑係假叫佢影張單比我,佢又真係整到張五金鋪既單出黎果到好野
本身以為佢一時貪心所以走數,見到你個留言先知原來全部都係假
利申: 弱智
感謝師兄教路我都冇諗住攞得番筆錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞