AKB/OUC48本家討論區#19 7月新番組本家被迫到懸崖邊既絕地大反擊

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
橫濱又encore

勁到呢
國際巨星差唔多啦
【休演】

チームB 柏木由紀

チーム8 横山結衣

【出演】

チームB 谷口めぐ

チーム8 本田仁美

「AKB48 Group Asia Festival 2021 ONLINE」
唔係話彩香頂橫結咩!?? Hi好似一早話會出
你講既係今日audishow,上面講既係黎緊既係大東亞共榮48G show
ic....咁有咁大個國際巨星唔用又講唔去嘅

之前贏咗都得兩隻羹
就黎返平行世界
有幾天真先會覺得可以傾得掂班事務所

隻船竟然冇沉
瘦咗又靚咗
By the way, 穢土轉生大會佢竟然冇被召上嚟,可惜
<商品情報>
2021年6月30日 発売
Nona Diamonds Single「はじまりの唄」
価格:¥1,980(税抜価格\1,800)
形態:CD+DVD
品番:KIZM-685~6

[収録内容]
CD 計6曲収録予定
M-1「はじまりの唄」
M-2「365日の紙飛行機(ファイナリストLIVE ver.)」
M-3「また あなたのことを考えていた(ファイナリストLIVE ver.)」
M-4 M-1(off vocal ver.)
M-5 M-2(off vocal ver.)
M-6 M-3(off vocal ver.)
又365想點
我願意扶老人家返屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞