AKB/OUC48本家討論區#19 7月新番組本家被迫到懸崖邊既絕地大反擊

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
可以幫手探有以心跳
調布山

奈奈真係好完美
致岡田奈奈桑、奈醬

生誕祭快樂。
雖然已經6月了,但能順利開展生誕祭真是太好了。 真的恭喜了。
首先讓我再一次,一直以來都很感謝你。
距離第一次見到奈醬已經過去4年,進入第5個年頭了。 感謝讓我們相遇的STU48。
是的,也就是說,我是今天寫信的,STU48的甲斐心愛。
奈醬的責任感很強,對任何事都很坦率,總是100%完美的,超喜歡組合,另外不用我說飯們也知道她是珍貴的無可挑剔的偶像模範。
她有太多太多寫都寫不完的優點。 太多了! 苦惱!
一起度過漫長時間後,發現了許多關於奈醬的,之前我所不知道的、第一次注意到的事。
雖然她一直都好好地展現著如他人所說的「完美」,但其實她也會不安到想要逃掉練習。
是什麼時候來著~! 奈醬打電話和我說「雖然去了練習場,但什麼都做不到,怎麼辦」時,我想「奈醬在被緊逼著啊」,而恨上了瀨戶內到東京新幹線 這單程長達4小時的距離。 好擔心她。
但正式上場時精準地完成了演出,真的好帥啊。
奈醬是我的憧憬。 並不只是我,我身邊的人,成員們也都是這麼想的吧。
那是因為至今為止奈醬在許多成員感到痛苦的時候,在支撐著、在拯救著所得到的成果。
所以我也想在奈醬陷入困境時幫助她。 請不要勉強自己。 今後我想報答你。
真的很感謝。
從今往後也請一直閃耀著。
以上,甲斐心愛。
感謝給了我這次寫信的機會。
很開心能夠擔任這完美的生誕祭的寫信役。
P.S.
反抗期時說了「你給我去那邊!」「別說話!」,真的很抱歉。
今後也請多關照了。

心愛敬上

睇千葉單嘢好似比班同年嘅中學生做勁佢咁
見Twitter擴散嗰班人都係中學生底咁
但連個包都唔同 造9人真係好中學雞質素下
萌夏都係俾人出賣
覺唔覺個團真係好似有25
邊個一做center岀位
就有嘢爆咁
白白花單嘢仲神奇
肥妹果啲料堅咁多
恵里呢啲影得一忽我話係我老母都得
萌夏可以重新出道隨時好過留係AKB呢隻sinking boat
咁衰啲講都要有野俾人炸咁先得既
真係得日本個社會先咁care呢啲無謂嘢
由以前神7到宜家都仲咁gossip
我地mirror班仔有女拍拖咪一樣咁多人睇
男同女點同
j家都係金身
好簡單一樣野
你係仔 你破咗處你老豆會讚你叻仔終於大個仔啦
你係女 你比人拮咗你老豆會癲撚咗咁問係邊條撚樣拮咗自己個女

男女有別點都係真
諗諗下肥妹都算走得快
起碼主流都已經唔太記得呢啲野 仲有得返生
但浪費左akb啲時間同錢

同paruru一樣
點解本家個個救世主養得起之前都要比人做低
是但啦
本家點都係會仆街
但paruru都算最後一個比較上有回報嘅官推
唔驚 本家有行天carry
畢業未
唔好燈豬琪ok?
其實我都有FF/估過本家隊中有Ace Killer。邊個上位就搞邊個,因為太巧合。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞