你地架dream car係咩?

512 回覆
1 Like 0 Dislike
人生只想要買部福特野馬
Fiat 500
Benz G class

hamann g63
fiat 500係新果部定六幾年果隻
Camper

Gmc果啲好靚
人生只想要買部福特野馬

有好多代喎
458 Speciale
LaFerrari
McLaren P1
Mercedes‑AMG GT R
Pagani Zonda

zonda F?fantasma?760rs?
p1要加gtr lm先夠
speciale個頭好正

3款到鐘意
P1唔加GTR到型 但458一定要speciale先正
打漏咗架Pagani Huayra BC
Vw beetles
希望40歲可以有一部

HPA同abt出左啲kit都整到好撚型

個屎忽先正
"Gut gut"下咁,好過癮
貪佢夠細粒 ,後座留番比啲柒頭坐
另外又有得玩開蓬

你係靚仔男神哥哥玩開蓬先有用

不過愈搞愈似tt, Porsche panemera

咁本身個設計太純,經abt又加左啲tt味落去都無計
新果隻panemera個尾翼好正,撐開

Beetle我每次見到一定會影一影,實在太得意

頂 原來我一直都以為係panorama

有幸坐過兩次panemera, 我已經覺得好好力(平時坐開老豆架stepwgn, accord

Panemera個形真係型到仆街,作為4門真係射哂

講下啲應該呢一世都冇咩機會擁有既車先
X6
Panemera
Aston martin db9
總之Aston martin 已經靚到震

之前係太子道見到架開蓬白色
Evolution V

無人問我
Ninja H2R
Range Rover
Nsx-R
G63
LFA
Lfa

Aston Martin Vanquish

呢隻blue好正

我第一次見到架車都係比佢隻色吸引到 ,
之後先留意到架車有幾正

睇得多Aston Martin啲車, 覺得佢啲線條好吸引
E30 M3
fd3s
mx-5 na
nsx
miura
Huayra
continental gt3
911r
NSX NA1
跳燈!一定係跳燈!
唉 而家新一代簡直係不知所謂
只可惜自己唔係生於JDM最輝煌嘅年代

same, 不過要放3.2 kit
同埋j racing s2000
Maserati GranTurismo S
Vw beetles
希望40歲可以有一部

HPA同abt出左啲kit都整到好撚型

個屎忽先正
"Gut gut"下咁,好過癮
貪佢夠細粒 ,後座留番比啲柒頭坐
另外又有得玩開蓬

你係靚仔男神哥哥玩開蓬先有用

不過愈搞愈似tt, Porsche panemera

咁本身個設計太純,經abt又加左啲tt味落去都無計
新果隻panemera個尾翼好正,撐開

Beetle我每次見到一定會影一影,實在太得意

頂 原來我一直都以為係panorama

有幸坐過兩次panemera, 我已經覺得好好力(平時坐開老豆架stepwgn, accord

Panemera個形真係型到仆街,作為4門真係射哂

講下啲應該呢一世都冇咩機會擁有既車先
X6
Panemera
Aston martin db9

坐過X6M,好撚正
db9好肥
Evolution V

無人問我

5仔好似無咩特別
Range Rover

2017 sport
Ninja H2R

好撚勁
Nsx-R
G63
LFA

LFA v10 na好好聽
nsxr得5部
AE86 前期
BMW E36 M3 3.2 棍

Aston Martin Vanquish

呢隻blue好正

我第一次見到架車都係比佢隻色吸引到 ,
之後先留意到架車有幾正

睇得多Aston Martin啲車, 覺得佢啲線條好吸引

岩呀
但am既rapide真係敗筆。。
後座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞