你地架dream car係咩?

512 回覆
1 Like 0 Dislike
Fiat 500
Benz G class

hamann g63
fiat 500係新果部定六幾年果隻

舊個款,好cute cute

我都覺
成日覺得個轆一坐落去就爆

呢部有feel啲
Jazz
R35 GTR

SL65

R230最正
6.0L V12 BiTurbo

個人覺得08年後好d
facelift之前個四眼look真係

F40都要行埋一邊

呢架完全稱得上國寶級跑車,淨係Yamaha 9000轉V10同埋逐條碳纖繩卷出嚟嘅A柱都已經J死,豐田要癲起上嚟真係好癲

Sport EVO唔洗解釋喇

新Supra就出,唔好令我哋失望呀豐田
[img]https://cdn1.mecum.com/auctions/ca0816/ca0816-261992/images/ca0816-261992_2@2x.jpg[/ img]
F40都要行埋一邊

[img]http://blog.caranddriver.com/wp-content/uploads/2010/03/g7osmf7i.jpg[/ img]
呢架完全稱得上國寶級跑車,淨係Yamaha 9000轉V10同埋逐條碳纖繩卷出嚟嘅A柱都已經J死,豐田要癲起上嚟真係好癲

[img]http://www.car-iconics.com/wp-content/uploads/BMW-E30-Sport-Evo-C-01-1280x854.jpg[/ img]

[img]https://images8.alphacoders.com/543/543029.jpg[/ img]

其實臨終之前真係好想見到RX-9、新S2000、R36
因為近年德國大廠開始食老本,開始悶
真係好想睇到日本超跑文化再掘起
至於新NSX完全反胃,仲算日本人嘅跑車咩?
舊LFA廠宜家都攞嚟做LC500,係咪冇望見到第二代LFA LFA真係體現到日本跑車技術嘅極致...
land rover defender

F40都要行埋一邊

個人認為最靚嘅GT-R

可惜最終supra係縮水版FT1
Toyota 2000GT

見Fb 有個舊fd 唔知移民定wh,去日本坐過一次,葡萄到出煙

可惜最終supra係縮水版FT1

縮10%都ok嘅,縮完都大上一代少少
同埋睇spy shot真係好似用翻好多FT-1啲設計元素
我諗成世人都唔會有錢買

落左g power好似要二百幾

係呀 M3 都冇錢買唔好講M6

RCF

以前係外國周街見到M4, C63 ,仲以為呢個級數既車唔難afford到。而家真正計落條數先發覺要係30歲前買到唔靠父幹基本無可能。
LP700
無錢買
之前就e92 m3
可能會買部黎留念 最後一代NA

買住autoart模型丁住先
望下望下就會有動力搵錢買真車

幾百萬 唔賣樓都買唔起
新M5
四門四驅車到人擺到野

e63s

你直接買啦

加option 2球
唔好喇掛
250萬有架lp610呀

咁平咩
EVO10
BMW M2
Benz C63S Coupe
F-type
Continental GT
911GT
Evoque
Lexus IS250 (Owned)

m2去7號8號飄移
四門evoque又係敗筆兩門就正好多
owned? 圖呢?

錢七IS250都要圖?
又唔係D乜貴車

evo 10
evo 6
22B
Fiat 500
Benz G class

hamann g63
fiat 500係新果部定六幾年果隻

舊個款,好cute cute

我都覺
成日覺得個轆一坐落去就爆

呢部有feel啲

bmw isetta
LP700
無錢買
之前就e92 m3
可能會買部黎留念 最後一代NA

買住autoart模型丁住先
望下望下就會有動力搵錢買真車

幾百萬 唔賣樓都買唔起

出埋牌先六百幾,抵呀屌
EVO10
BMW M2
Benz C63S Coupe
F-type
Continental GT
911GT
Evoque
Lexus IS250 (Owned)

m2去7號8號飄移
四門evoque又係敗筆兩門就正好多
owned? 圖呢?

錢七IS250都要圖?
又唔係D乜貴車

好過我無
新M5
四門四驅車到人擺到野

e63s

你直接買啦

加option 2球
唔好喇掛
250萬有架lp610呀

咁平咩

咁我寧願要e63s
22B
22B

掃地佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞