Android車機

59 回覆
2 Like 4 Dislike
公道d講,睇spec嗰兩個“香港牌子”應該算係高規格嘅,淘仔都要近2000人仔。
巴打
你係5.9.6邊個版本?
我dl左 5.9.604623 都唔得既

s9+
a3

清左儲存空間 重新加部車
真呀.. 我都掙扎左好耐究竟淘定裝"香港牌子"
最後裝"香港牌子".. 6+128gb + 機框 + 後波鏡 + 人工 total 只係$3.5K
淘寶買相同spec 計匯率都係平幾舊,所以決定俾人賺好過.. 反正有保養
睇咩時間買啦,之前618減幾舊,1700落到樓,不過都要睇下自己動手能力。
宜家用緊pioneer機,有有線CarPlay,諗緊換唔換Android機,有無線CarPlay同可以裝app睇片
啱啱買左架二手benz, 上網報價10.25” android display $5500+ 後波鏡 $1000, 都係話香港牌子, 師兄邊度裝咁平
Halo 師兄我都想裝android 車機 你個款係邊買? 求contact
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞