MC 張天賦 反對無效英文版+粵語版 live 好聽到出耳油

742 回覆
242 Like 48 Dislike
反對無效 youtube 1.7m view
根本新一代男歌手得4個唱歌好聽
Jer, Ian ,MC, Mike
中哂 原來我地taste咁接近
Ian 係花姐偏心所以有haters 聲底好過edam al之流好多
隻耳仔冇得呃既
下一個會係CY, 不過佢仲未出道
你呢啲社會廢物都生存緊啦
但Jer ian mc aiden justin造星2合唱you won't give up MC把聲穿穿力最好
https://youtu.be/45qaQjlnhNcian

Mike太多兵歌希望eric kwok比d好歌佢la,second plug唔掂
CY揾左關心妍學唱歌 最近合唱左新歌
MC把聲穿透力夠 假音靚
Ian練好啲live先啦
掛住拍拖hea左練歌 佢天份聲底好
Ian聲底真係好,啱啱睇咗條片係Ian姜家謙合唱,ian明顯好聽好多,另外兩個把聲聽到好尷尬
家謙 sell創作 唱歌唔夠氣
姜b sell唱跳
Ian聲底好 仲識作曲
但唔識唱歌嗰兩個反而最紅,而家唔興唱歌好聽,好難理解
Ian拍左拖又有少少負面新聞 咩為左拍拖唔去頒獎禮
Edan首solo歌都紅過佢 但edan live唔得咬字唔正 ,jer同ian唱歌比佢好
洪嘉豪四月出左迷之微笑 上星期終於上到viu chill club唱
而viu最近仲播緊MC Good time
唔知點講....
MC比edan 曾比特少好多電視台曝光率 少少影響
但jer無負面新聞但都唔夠姜謙紅
頭先旺角站出口,有band busking good time
Jer唔夠姜b靚仔 曾彼特仲慘 無咩女歌迷 好彩有eric kwok提攜 your face your fate
Btw好鍾意B4 五個都唱得好 造星二甚至造星系列最佳唱功組 已開MC eagle po
good time好難唱 好少cover
反對無效鋼琴結它翻唱cover youtube 已經幾十個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞