MC 張天賦 反對無效英文版+粵語版 live 好聽到出耳油

742 回覆
242 Like 48 Dislike
係啲詞真係好柒, 一嚟好撚mk, 二嚟好堆砌冇意思又唔通順, 拖累到個melody聽落好似kick kick下咁
好似"情形如夜色找到街燈"即係點
英文版明顯順耳好多

同埋就咁睇各大streaming platform第二plug嘅反應係幾好, 電台buy唔buy就唔知啦
電台得903有播反對無效,暫時
今朝903晴朗播果陣播一小段時,之後播叫人疫苗,之後又播一小段,再播叫學生打疫苗,係咪玩野
港台做咩唔播
Jay fung呢首作比佢好聽wor r and b style 情歌
agree jay fung作曲好好
度哂身訂造 香港好少歌手唱r and b係正

就好似林家謙d歌 其他人唱d 獨特轉音都會冇哂
https://youtu.be/MGIvdssgHY8

張敬軒尋日ig開live最後播左mc首反對無效kk box同youtube view即刻升緊
好聽loop咗好多次
諗起姐撚啲r&b情歌
eg給我一首歌的時間
中point

yt同kkbox好好成績
kkbox仲要空降週榜冠軍好撚勁
mc ig live 唱左好多歌
https://youtu.be/OkoxbG7NJ2c

talk
會出首同madboii idga風格差唔多嘅歌,但唔係用自己個名出
反對無效英文版唔會派台,最多出cover
之前有同byejack寫過歌
出歌次序調咗: 會出有少少rap嘅先,賤男歌,可能唔係好多人get嘅風格,無咁pop,之後先出慘情歌
今年有機會出到第五首,但唔肯定今年定出年
會出digital ep
好撚憎個乜春byejack
啲歌冇質素可言但勁多𡃁仔𡃁妹聽
Mc話同byejack寫過歌,但寫寫下停左寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞