[引玉] 有冇巴打做過激光脫鬚

46 回覆
3 Like 11 Dislike
我星期二晚做左全臉脫鬍鬚,過左4日,啲鬍鬚都係同之前生咁多,冇變化,係咪正常?
巴打依家點
上次一月做左第一次激光,之後美容業就關門。而家淨係做左一次,d鬍鬚都係咁多,無少過。可能要做5,6次先有效。諗住book下個月做激光
THX巴打等你包膠
我星期一做左第二次激光,過左6日,今日都係成臉鬍鬚,同之前一樣多,冇甩一條鬍鬚,咁係咪正常😭😭
巴打依家點?有冇少到
做左4次,效果真係唔錯,啲鬍鬚生少左勁多,平時一日剃鬚一次,依家一星期先剃鬚一次,好滿意。
但嘴唇附近嘅位置,仲生得比較多,可能要做到幾次先有效果
第一次做個陣做完塊面會紅幾耐?
同埋你係買12次優惠個個? 每個月預約會唔會好成日爆好難約
1. 我每次做完都會生粒粒和紅,好似俾蚊咬咁,Keep住保濕,粒粒同臉紅兩日後就消失。

2. 係,我係12次全面脫鬍鬚,好似四千幾蚊,忘記咗

3.好易約,我次次都係約星期五6點半至7點到約到,未試過約唔到。
20 laser 打毛係咪會冇Lala sell你facial??
留名想知以前剃損剃到有黑印 打laser脫鬚有冇用
Sorry 巴打唔知你仲喺唔喺到想問你依家效果如何?有啲想join laserkool
暫時做左11次,剩低一次。效果非常理想,全塊面都少咗9成鬍鬚,但嘴巴附近嘅鬍鬚就效果差啲,都仲有六成鬍鬚仲喺度。

但你有心理準備,激光脫鬍鬚,都幾痛下,我每一次到標晒眼水,每次都要忍痛先。但見效果唔錯,都係值得。
感謝巴打
依幾日準備做
事前事後有咩準備? 同埋脫完幾日你有冇紅哂
師兄做成點? 我都做左第一次 而家成面都係鬚
兩星期會明顯少左…
係頭3-4日好多油脂粒 同紅 好7
依家做左一次生得慢左勁多 同埋明顯乾淨左
我第三日 成面都係鬚剃唔走
第一次痛到仆街 標晒眼水
好正常 先3日… 我都係…. 起碼一星期會改善
兩星期明顯

我都係痛到標眼水😂😂 但效果係值既…
你用咩保濕? 啲油脂粒真係好撚7
兩星期都係咁多鬚?搞不撚掂
要戴口罩屌

我冇油脂粒 你係咪保濕唔夠多?
係donkie 有隻anaka 好好用
錯左 係akaran
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞