[引玉] 有冇巴打做過激光脫鬚

46 回覆
3 Like 11 Dislike
最近越來越多倒生鬚, 下巴位置好唔舒服。
嬲嬲地想脫哂佢, 但唔知邊間好D。
Google同睇舊post見過過幾間。
1. 20Laser
2. Dr Reborn
3. LaserKool

有冇巴打知邊間服務好D, 同價錢公道D
有做過
20laser 永久...但係做左2次好撚痛冇做LU
20laser 我上年新簽得3年
排期好耐 頭2次就快,1個月內
之後你預要1個半月 至2個月先排到一次
見效慢,一年都仲係要日日剃鬚

laserkool 有單次做
同埋排期快啲
朋友去呢間 但之前唔想跟佢一間
就中伏
我唔係比左錢20laser 都會轉去
做左laserkool,上星期做第2次
暫時覺得有效係生小左
價錢跟返官網睇做幾多個位同埋冇hard sell我
希望幫到你
有幾痛
順便問埋,有無巴打做過激光脫髮?
我,脫咗髮個人大隻咗同埋有錢咗
有咩伏,我新客仔岩岩想做去laserkool好啲?
唔該巴打,睇黎laserkool唔錯
我應該會約呢間做一次試下先
有冇啲可以每次收錢做,唔想綁死
做ladyboy?
有鬚成個吳孟達咁款
搞唔掂
我係有鬚剃極都剃唔乾淨
基本上吉列所有嘅我都用過
剃完都仲係有個黑印
做咗之後會唔會冇咗
最近都心郁郁想做
我都係
最近越黎越多黑印
搵間唔呃錢既做一做
基本上去專做男仔既會特別貴, 起碼貴兩成
因為其實要做比女仔多幾倍既次數先脫到
另外男仔做激光多數6-8次左右先減少到毛量
因為男仔去到做多數本身都多毛
要真係去到無咩毛果種效果十幾次都未必得
我做脫鬚做左兩年, 16次左右
本身未做之前成塊面由上唇生到頸都係鬚
第一次做痛到呀媽都唔認得
做到第4次開始Feel到面部既鬚少左
第8次左右頸既開始無咩
同埋剃完唔會有印
到第1X次終於似返正常亞洲男人既鬚量
而家剩返下巴同上唇有鬚

我做果間唔係專做男仔既
其實如果本身毛髮粗硬
起碼做到第8次先見到長期效果
同女仔脫毛係兩回事
其實專做男仔果兩間貴過出面好多
如果你唔怕尷尬其實可以多D選擇
係20laser做緊第3/4次
暫時都正常
本身唔算太多鬚
但都見到少左好多

Btw 一開始上唇個位真係痛到標眼水
面毛呢 有冇人脫過
係呀,已經進入永久保養階段
打完隔兩個月左右下巴同上唇都會生返
咁本身我係外國人果種權骨以下成面都係毛果類型
其實已經減少左70%😂我可以接受,
面同頸無再生返,應該係我去到盡都係咁
你而家做左幾多次?效果點?我都想脫
而家做左6次左右,一個月做一次左右
係生慢左好多一星期剃一次都得同埋生出黎係疏好多
第一次激光完, 恢復期長唔長?塊臉幾耐先唔紅,冇一點點紅?
我打算成塊臉做,諗緊駛唔駛請多幾日假唔見人
我自己就冇紅,但要留意一下做完一星期後生個D鬚會好難剃如果知道要見人/影相日子前一星期都唔會去做
想做但係好似好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞