歐國盃VPN收費streaming有咩推介?

1001 回覆
94 Like 13 Dislike
其實諗諗下應該填熱狗
好唔好開埋個ITV填熱狗主場
啱啦
賣kane找license數
Sor,遲咗回你
我始終係咪都要睇cable tv,加上以前美國啲cable tv閒閒地都百幾蚊,而家50蚊美金(我訂Orange + Blue package),所以我覺得唔貴。我見有人睇體育好似淨係Orange就得,35蚊搞掂。

NBC其實都得,不過好似得英超,唔知歐國盃有無。雖然我淨係睇英超,但因為好似頭先咁講,我係咪都要睇cable其他台,所以一次過Sling搞掂。
LM
我見美國呢邊無乜人睇歐洲波,搞到我成日好撚孤獨咁睇
Us

但Hulu 真係block vpn block得好勁,我係美國俾埋住址證明佢都唔unblock 我account。唔建議用。
咪住先,ESPN+唔係on demand?
係咪有ESPN live channel就得?若果係Sling Orange都有,一個月US$35

一唔係ESPN+NBC Peacock得唔得?
但ESPN+好似無Live channel?我唔sure,未用過。

我見到Reddit啲人用Sling Orange睇波

Sor巴打我唔睇歐國盃,我有NBCSN睇英超就算

我搵到呢個,希望你有用:

https://www.sling.com/programming/sports/soccer

佢寫

To watch a selection of La Liga, MLS, UEFA Champions League and Ligue 1 matches, you'll want to choose Sling Orange + Sports Extra. Add Sling Blue to watch Premier League coverage as well.

好似總共US$75一個月,條link入面間唔中有offer。利申,唔係ref link。再利申我唔熟歐國盃,自己參考。最多11號幫你睇下ESPN有無播
同埋若果你唔駛睇咁多,淨係英超加歐國盃,我估Sling Orange + NBC Peacock咪得,又可以平少少。
想喺apple tv 睇
唔識用router 丄vpn
now e 呢
係咪得720p
決賽好似香港都免費
我apple tv好似冇得直接裝vpn app
同朋友share 每人400
咪on9
歐聯決賽都係用vpn係youtube睇
D大台streaming 根本唔會lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞