歐國盃VPN收費streaming有咩推介?

1001 回覆
94 Like 13 Dislike
VPN應該唔係隻隻都睇到地區限制左既內容,Netflix用ExpressVPN都要揀某d server先得
我surfshark唔得
Your client has made a request for a BBC domain that is no longer hosted on Akamai, but the request was sent to an Akamai IP address. This suggests your client is using a very out-of-date DNS response, or one that has been altered. If you're using VPN software or similar, try disabling it and / or contact your VPN provider's technical support.
Btw 如果有巴打成功用ESPN+睇到可唔可以講聲我知
課定多個收費既做後備無壞,反正都係幾蚊USD
澳門澳廣視直播
用美國sling 睇,都有ESPN,易搞過Hulu 。Hulu block vpn block得好勁。
有無咩電視盒可以睇到?
幾舊水買返隻Chromecast with Google TV啦
裝咩都得,電話cast上去睇又得
我用sling加Chromecast射去電視

利申:無睇歐國盃但見ESPN有播。
即是ESPN隻App本身唔會block VPN?
Hulu block VPN block得好勁

我要唔開先用到,我cut9jor之後,佢之前送一個月俾我都唔再用。佢見你用VPN我之前無端端被人block9 account,我話我係美國佢都唔撚信,(利申:真係係美國),煩到喊,嬲嬲地轉用slingtv

Slingtv 係類似NOWTV 或Hulu 個啲收費電視,可以訂套餐咁訂,sling orange套餐有ESPN。sling 有自己mobile app
咁我都係單獨課ESPN+算
佢呢堆台同我本身個香港now tv plan堆台好多都重覆
我本來之前想偷雞用番香港now E訂台睇英超,見佢而家加價加到咁撚貴,用番自己美國本土嘢算

我無直接用espn+,因為我屋企點都要有cabletv ,either sling, Hulu 或者YouTubeTV
btw 之前見印度人話sonyLIV 最抵屌
幾蚊US$ 好似咩都包
上次係講開boxing mma
google過足波有埋R連
認同樓豬
要比錢買pass 好撚戇尻
三舊水一個月咩柒都冇得睇
理論上香港連美國最少delay,有條大水喉直駁(好似係),可以試下用美國嘅streaming platform。我記得以前係香港都係用美國streaming platform
呢堆我個猩級體育組合都有齊晒,仲同班吸血鬼有年幾約係身
係無EURO姐
記得以前係英國睇英超,拎住手機睇NOW TV Sky Sports (唔係香港,英國都係叫NOWTV,但係屬Sky),都有delay...
真支持者。我以前係香港未有now E個陣,覺得香港想睇收費頻道,都要裝舊tv box真係好撚麻煩。明明一個online platform上網睇曬啲頻道唔得嘅。

其實到而家now E都係得個幾條頻道,真係好失望,要睇Discovery 個啲都仲係要整舊tv box。
仲有約咁就 ....幫唔到了
我估佢sony LIV都有euro咋
你可以search吓有無 如果有都抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞