[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(21) 八少爺恩熙 5.27生日粗卡~

1001 回覆
14 Like 8 Dislike

我瀟瀟都唔係好勁抽姐

點解上到連登架乜下面咁先進架喇

瀟瀟唔勁 …
好勁喎

走啦你 我唔想搞大件事佢呀

唔洗搞都好大架喇

我願意搞大件事

求你放過我同瀟瀟

邊個敢郁我瀟瀟,我殺邊個

你殺 我閃

我再殺 有藷葛連弩

我瀟瀟都唔係好勁抽姐

點解上到連登架乜下面咁先進架喇

瀟瀟唔勁 …
好勁喎

走啦你 我唔想搞大件事佢呀

唔洗搞都好大架喇

我願意搞大件事

求你放過我同瀟瀟

你殺 我閃

我再殺 有藷葛連弩

我要酒呀 包子呀 我唔係奸臣呀放過我啦

我願意搞大件事

求你放過我同瀟瀟

我黎

晚晚都郁

晚晚郁你個西口西面雪娥 逼佢日日都充滿笑容
唔再西口西面
我靜

我願意搞大件事

求你放過我同瀟瀟

我黎

晚晚都郁

唔再西口西面

揸爆雪爆啲蘋果肌

我願意搞大件事

求你放過我同瀟瀟

我黎

晚晚都郁

唔再西口西面

揸爆雪娥啲蘋果肌

求你放過我同瀟瀟

我黎

晚晚都郁

唔再西口西面

揸爆雪娥啲蘋果肌

洗唔洗咁絶

晚晚都郁

唔再西口西面

揸爆雪娥啲蘋果肌

緊係山支兄正啦塊頰面

晚晚都郁

唔再西口西面

揸爆雪娥啲蘋果肌

緊係山支兄正啦塊頰面

唔好攪我啲國人
我愛西面娥
我愛西面娥

會唔會太西 得罪講句 好想一巴車埋去

今晚我就一巴車到佢入深圳人民醫院
振下夫綱
我愛西面娥

振下夫綱

報驚
我愛西面娥

振下夫綱

報驚

報驚
BTW 今晚留名等睇新聞 某香港FANS(網名:XXX公仔)比西面韓星一巴煎到去ICU
我愛西面娥

振下夫綱

報驚

報驚
BTW 今晚留名等睇新聞 某香港FANS(網名:XXX公仔)比西面韓星一巴煎到去ICU

一睇就知公仔現實碌撚要上黎減壓
一定平時俾娥b車得多
我愛西面娥

振下夫綱

報驚

報驚

come and join us be our fd

放學icu
我愛西面娥

振下夫綱

報驚

報驚

一定平時俾娥b車得多

知唔知佢點解叫公仔 因為佢係屋企聲又唔敢出 郁都唔敢郁呀

聞者傷心 聽者流淚
我愛西面娥

振下夫綱

報驚

報驚

一定平時俾娥b車得多

聞者傷心 聽者流淚

好想火車公仔b

全部都係變幻球
我愛西面娥

振下夫綱

報驚

報驚

一定平時俾娥b車得多

聞者傷心 聽者流淚

比娥b逆推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞