[AID]DIA討論區[5]5.26恩彩妹妹6.07珠恩BB生日快樂

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
唔想俾人搵到嘅唔好落tag呀嘛

真係學到野呀我
Ig 好似見到君大神
係到放提子

我都冇ig

放d野咁似你
放佢名上黎 等眾ching一齊檢舉佢

數埋手指,呢個po都係得你我同佢
你私底下話我知就夠啦

一齊開分身檢舉

真係學到野呀我

講下笑即
睇落唔似私人ig 先講下
Ig 好似見到君大神
係到放提子

我都冇ig

放d野咁似你
放佢名上黎 等眾ching一齊檢舉佢

數埋手指,呢個po都係得你我同佢
你私底下話我知就夠啦

一齊開分身檢舉

Report jor

真係學到野呀我

佢ig大神呀

真係學到野呀我

佢ig大神呀

佢其實好想俾人搵到
琴日有張櫻花采妍 唔洗20分鐘就比人買左
牙痛

我心痛
牙痛

我心痛

我素律

個條油放就算喇

個條油放就算喇

有機會再爆多一隻 真係最後一隻

個條油放就算喇

又準備破釜沉舟

個條油放就算喇

又準備破釜沉舟

冇野想中啦 買黎當抽獎

個條油放就算喇

又準備破釜沉舟

冇野想中啦 買黎當抽獎

中yebin送比我

個條油放就算喇

又準備破釜沉舟

冇野想中啦 買黎當抽獎

中yebin送比我

中珠恩jenny送比我

嗚呀

呀呀呀呀呀呀呀呀呀

嗚呀

笑得好甜呀
中yebin送比我

櫻花bin呀嘛

中珠恩jenny送比我

側面珠恩要唔要
9人版 on the road
采妍唱既部份 一句都冇減少
yebin 分左兩句比 jueun
jenny mk 每人減一段
妹妹句사랑해 比埋somyi

somehow
mk yebin 妹妹每人一句比jueun
chae mk 再一句比somyi

食屎啦mbk
可唔可以番去承希dia
轉自隔離討論區
to 某ching
已經gb左

30/5 :
– SBS MTV The Show, 6.30pm KST

31/5 :
– Celuv TV(https://www.celuv.tv)~ I’m Celuv, 4.00pm KST
– FashionN/ Follow Me 8 (Chaeyeon), 9.00pm KST
– OnStyle/ Lipstic Prince 2 (Heehyun & Chaeyeon), 9.30pm KST

1/6 :
– MBK Super TV~ Starring Concert #2 (Eunice, Jueun, Yebin and Somyi), 8.00pm KST

2/6 :
– Shinsegae Department Store(Gangnam)~ Jill Stuart Accessory Fansign [Chaeyeon], 1.00pm KST

3/6 :
– Pyeongtaek~ Pyeongtaek City Ocean History Concert For Youth Sangam World Cup Stadium~ 2017 Dream Concert 23rd Anniversary, 6.00pm KST

7/6 :
– Happy Jueun’s Day

8/6 :
– FashionN/ Follow Me 8 (Chaeyeon), 9.00pm KST

9/6 :
– Jayjun Event
jenny未訓醒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞