(26) 電單車討論區[99]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
馬己仙峽道落山唔好亂衝,好多有錢仔揸波子拖住條女踩哂界咁行,半架車過左對面都見過
石澳就可以揸得再流暢啲嘅,有幾個急彎完大直路開一開油都安全嘅
因為唔係佢錯係a星件野有問題
而佢現時排位第一,咁樣一出黑旗佢咩分都冇對佢係幾唔公平
兩兄弟車隊
悶色

靚好多, 一係就20年白色, 又或者紅色, 其他好悶
你冇錯
只係認為比賽上安全大於一切
今場佢冇crash係好彩
上季有一站好似ktm定ducati定都係quartararo
張座墊甩鳩左
比個車手飛撚左出嚟都無判罰啦
呢隻都幾特別
起碼唔係一街都係先
有無師兄知rebel 500訂幾耐
其實最鐘意係 2018 年隻黑色
前面有2條白邊 再配金叉
2020 銀白色最靚
淘寶fairing
落去問最快,依度會有sales咩
都好J
幾時肯出番金叉!靚色
Dorna應該之後出返啲明確嘅指引
BTW 佢地架車張sit係勁薄
師兄google下What sort of temperatures does a MotoGP bike reach先
我估佢同油王張合約最少要rossi跑兩季
https://vocus.cc/article/60b0d12dfd897800012b308f
可能係rossi變傻仔嘅主因
呢三年rossi年年都屌y記個後輪無grip
或者係佢最後煞嘅操作始終都係唔夠細膩
適應唔到新輪胎
件皮衣呢....就防火隔熱嘅
就算架車著左火都燒唔到quartararo bb嘅
咁冷風倒灌入件皮衣入面係咩feel你可以自己想像下
當時地面溫度39度、咁我諗氣溫就唔過30度
我自己經驗31/32度著t shirt牛仔褲飛上150都凍到有少少想落車
佢大直路個段要揸到上310左右啦
我都係同你一樣
鍾情小忍但係又係對綠色冇乜好感
本身好鍾意2020台灣有隻特別色叫星夜黑
不過香港冇
宜家仲未諗惦買唔買,唔知泊邊好,停車場又full晒,泊街又驚驚
星夜之前DS有入
依家唔知仲有無
好耐冇上過水 上水刷下存在感先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞