(LoL)英雄聯盟s11比賽討論區 (717)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
上到challenger 仲勁過fly
卡係grandmaster到
聽咗 似真sad
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1622644490.A.987.html
以前有得雙排就話 依家solo上到韓服challenger都要比人串
最on9都係pawn個句無法認可support上challenger 佢拎champ個年個fmvp咪係support
咁都算幾慘
講真 韓服菁英喎 以女仔黎講海鮮Sup上到真係唔會廢得去邊

你大撚把選手認真打都上唔到韓服菁英啦 仲要濕鳩海鮮Sup 玩得差一定比人屌穿 覺得海鮮混分sup易上分既一定冇玩開sup
Arm arm打完一場wild rift

雖然贏左但冇《王者榮耀》果種滿足感
之前有個女直播主韓服main冰鳥龍獸上菁英咪一樣照比班網民屌廢
Beryl夠膽屌是但一個男直播主咪一樣照收皮
Dk贏左msi啲人都唔會發到咁大嚟講
隻game完成度仲唔係幾好 放棄咗
有新中路未
rockstar
同76Toyz一樣 其實成日見人一樣main呢兩隻 招Q似姐但性質差好遠 一個支援一個穩農
原來dk下路係私下傾偈先講人壞話 然後比隊友discord收到音
如果唔係佢地msi打得差應該冇人會話佢地
其實認為海鮮sup比起開戰sup技術含量低係好容易去理解既諗法 唔係公開鬧真係唔應該比人放到咁大囉
總之拎唔到msi就係原罪
我覺得比起DK下路 PAWN仲痴線
但佢唔係指名道姓屌 反而好似冇咁大單
唔只pawn講過
Dopa都講過類似嘅嘢
韓服前十 三個輔助
講到尾 又係女權撚
原來kaiwing 續到2022
但PAWN唔認可support上challenger
佢意思係啱
Sup一樣有勁人 但比例少
同等水準下 大部分sup會差過其他路
姐係你main中補位sup但睇落唔會差過對面main sup好多
但main開sup補位其他路就好似完全唔似個個牌位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞