(LoL)英雄聯盟s11比賽討論區 (717)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
牙鬼都唔係好野黎
吓但如果事主唔係女streamer
其實話隊友玩得差係好正常?
就咁口講屌隊友打得廢有咩問題
定係in game chat入面直接屌先?
因為佢點名提個streamer個名 睇落咪似針對
加上佢好似有唔知話n號房咩既前科
玩lulu karma 上菁英都係等carry 姐
有講錯咩
女權呀嘛
如果個streamer係男,肯定冇人理
小虎又係直播暗串PSG 比賽到偷聽RNG BP

事緣比賽現場會播white noise
可能因為咁講野會大聲左
所以就話BP 比聽到,姿態就話應該冇人聽得明中文掛?
小虎話有一隊聽得明

咁一定係PSG啦
選手比人鬧都唔可以還口 覺得人廢都有罪㗎喇
佢咪死在自己係岩岩個msi打得廢仲唔識收下把口
你打得好鬼有人理你up乜咩
車 俾人話廢嗰個唔係女
撚有人理
之前件hybird係直播話唔知邊個player廢咪又比韓國人罵到七彩宜加直接比kt扔落二隊
根本廢係原罪
啲口德師好心啦
我覺得抵佢死 廢仲咁撚多嗲係到話人 好心玩少幾粒鐘原神打多幾場rank啦仲要比人查到唔淨係玩原神 公主連結都玩埋
我又冇乜野
因為有對面隊賤種隊墊底
死支那狗
咁對佢嚟講都拎過哂 佢都唔CARE你班人點講喇
自己講得大聲比人聽到都叫偷聽?支那狗真係弱撚智
垃圾虎狗
佢拎過冠軍唔代表佢廢係合理啊嘛 佢咪有佢唔care囉 但唔影響其他人罵佢
加上佢根本無做到大滿貫 呢啲又廢又唔撚去練既人快撚啲執包袱走人
不過佢廢一回事 佢點名話係另一回事 班player話人廢通常都係係場game講個個英雄名話玩得唔好 好少開名話
anyway佢夏季賽都係咁撚廢既話提早退休好啦 反正都無心打
lck轉返打offline
韓服女仔上到challenger好似好大件事
韓國而家嚴唔嚴重?
睇到話個女仔好似係beryl粉絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞