iBond 2021討論區(2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
然後收200億一次過送晒比大陸洗
2皮嘢對你咁重要就算數啦好心
你覺得香港正苦要靠ib先有錢送中
2皮野係幾重要架 你唔覺得重要你咪掉左佢
問條問題都想串人得個屌字又唔解決問題
抽唔中唔會俾番你
Ok?
問幾時拎返錢都要串痴鳩線
問唔代表care
唔care都可以問
我唔知你點睇我問咩啦?
我明明係問會即時過戶定要等多幾日先比翻你
你答抽唔中唔會比翻我 我應該回覆你好
有正常common sense嘅人都會知都係果1 2日俾番錢你嫁啦
當然佢問得都知佢冇
如果佢中晒 沽咗仲要得交收ok?
200億

沙中線都唔夠過海

香港政府大把錢
洗撚要你少少錢
唔中都係果1-2日退嫁啦
你唔等得仲抽黎做咩?
你沽左都仲要等2日交收
呢D common sense黎啦
你果幾皮野爭幾日都牙咁痛咁你唔好抽啦大佬
唔係唔等得 我一開始講都話第一次買
新手問預左比人屌
不過多謝你有解答我問題
唔係一開始得個屌字
本身都爆到仆街, 仲要開呢啲標題

原來上年香港有700萬人唔識抽 ibond執錢 。。。。
https://lih.kg/2570026
積少成多
咁我建議你唔好搭汽油私家車
唔好食煙
唔好買樓
唔好買股票

因為會收税同stamp
黨鐵唔好搭
因為會分紅比政府
重有唔好飲東江水 唔好交水費
同兒登小朋友講都晒氣
恒生:認購金額破歷年紀錄

今年客戶認購反應十分熱烈,總認購金額打破歷年紀錄,總認購人數較去年上升近40%,當中約70%的客戶透過網上銀行認購。

渣打:認購金額創新高

認購宗數及金額與上一批比較,分別錄得超過30%及20%升幅,其中認購金額更創新高。有近50%認購申請透過數碼渠道提交,宗數較上一批上升1.3倍。

招商永隆:平均認購10手

客戶認購iBond反應熱烈,平均每名客戶認購金額10萬元,認購金額是去年的2倍,是次經本行電子渠道認購佔72%。

上商:人均認購8手

新一批iBond總認購金額及認購人數,均較上一批錄得雙位數升幅,平均每名客戶認購8萬元。

耀才:認購人數較去年勁增3倍

耀才證券執行董事兼行政總裁許繹彬表示,今次iBond無論認購金額及人數均創歷年之冠,認購人數較上次iBond勁增逾3倍,成功吸引大量新客前來開戶,反應相當踴躍。
大灣區都可以抽
估人頭比上次多至少30%
即係60萬以上
3-4手已經最盡
哭左
曬氣
咁少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞