tesla女司機又出事停車場撞牆仲唔停

110 回覆
178 Like 6 Dislike
啱啱撞位下連brake都冇踩過
磨完牆先識踩
告個片主就啱
咁慢都撞?
屌你老未永遠女人揸車就特別多on9野, 無邏輯性

明明男司機已經佔9成9, 硬係呢D柒野出現就係女人
未瞓醒?
直行踩住油門唔識轉
女司機+Tesla
幾時都話D考牌官廢架啦 年年Pass咁撚多傻西女司機出黎害人 根本女人唔應該揸車留名等睇有人出黎話女人都可以揸車好叻先
咁無計架喎
女人係感性行先,男人係理性行先
先天已經係咁 無計

如果Tesla 個AI人工智能真係咁先進
應該從駕駛者者嘅駕駛風格學習到
成功預測呢個人隨時會做啲6uo 嘢
再配合埋自動剎車 防止呢啲事件發生 咁就真係勁喇

好可惜依家係冇
Cam車即刻畀油
好撚嘈,通常呢d人一開音樂就變車神
應該用緊電話或者搵緊手袋
聽到boom一聲先識踩brake
但因為習慣左one paddle driving
都係印左一下油門先搬番隻腳去brake 度
無端端咁燥底
唔通
9又4分3月台(汽車版)
你見佢頭碌完全無轉過就知佢發緊夢
Langham 都唔算好閪啫....
你連人地個Auto pilot(名都叫錯)點運作都唔知就嚮度9 up, 仲要講到似層層
Tesla既出現害人不淺
又係女人
Autopilot要係高速先開到
真正可以全自駕個款fsd beta仲係美國測試緊得個1萬人有
新Update係變左一定要用regenerative brake,但有得set放腳會慢溜,Neutral 或者 brake 停,真係好唔習慣既set 慢溜基本上同普通車差唔多
唔閪但唔係好
女屍:唔係有避障㗎咩
你本人定你條女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞