[塞到無得撈]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (6)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
喂屌佢老母spk又塞乜呀!
去到wts都好地地,宜家條龍係1分鐘兩個車位咁行

竟然又係因為四美街個路口
左線直行!右線轉右!第一日揸車咩仆街
屌佢老母成鳩日推左走右塞鳩住!

竟然又係因為四美街個路口
左線直行!右線轉右!第一日揸車咩仆街
屌佢老母成鳩日推左走右塞鳩住!

我係呢個位都塞左一陣
坐58x既巴絲小心
虹橋好撚多大陸狗 迫到上唔撚到
屯市華都既轉得就好轉
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

唔通你係虹橋渣住960牌果位
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

唔通你係虹橋渣住960牌果位

揸牌嗰個OL 9點3就同我講:errr 我見呢度冇咩人 我都係走先 然後我舉左陣 就唔想再舉了
整左舊屎出黎(改撚左上車方向) 又要塞屎俾我地食 垃圾路政狗
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

我都唔知 斷估係weekend落黎玩三日兩夜
對唔住啊
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

咁你係咪9點左右 著裙舉牌果個 係既話可否交個朋友
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

nooo 我著褲 yeah
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

朝朝960果個
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

絲打係九巴個員工
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

Hi 好奇一問 點解會有ol舉牌

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

事緣垃圾虹橋站改左站頭方向
橙色係你地平時排法
而家轉左藍色排法 同58x共用同一個上車窿窿
咁轉得咁突然 路政狗咪派左OL落黎舉下牌囉

對唔住啊

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

橙色係你地平時排法

辛苦晒 見你平時都好辛苦
虹橋又多大陸狗上落車
阻住晒人返工

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

對唔住啊

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

橙色係你地平時排法

OL舉牌

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

橙色係你地平時排法

OL舉牌

巴打 認真 幾正 希望聽日都有 返工醒神好多

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

橙色係你地平時排法

OL舉牌

政府返5日

絲打係九巴個員工

hi 熟客仔

橙色係你地平時排法

OL舉牌

政府返5日

照起身去排隊
剩係排唔上車
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

屌 今朝搭八點五十分個班58x又係一撚樣
市中心一上車十幾廿個喼塞撚住晒
心諗 繁忙時間做乜鳩
跟著就聽到成個下層都係支那狗
跟住成班撚樣係荔枝角落 好大機會係之前報導過既拖喼傳銷班
坐58x既巴絲小心
屯市華都既轉得就好轉

我見到你地上唔到車
但唔知點幫你地好

點解有咁多支那狗

屌 今朝搭八點五十分個班58x又係一撚樣
市中心一上車十幾廿個喼塞撚住晒
心諗 繁忙時間做乜鳩
跟著就聽到成個下層都係支那狗
跟住成班撚樣係荔枝角落 好大機會係之前報導過既拖喼傳銷班

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170127/56229011
補翻條link先 似係傳銷團
逢星期五/六就黎虹橋上58X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞