[塞到無得撈]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (6)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
大家返9半?
點解咁多人9點仲係屯公

岩岩到中環,0838尾車962P岩岩好,可以訓多陣

反正無打卡

我見到你班車,交廣又塞乜撚
又無啦啦有3架969拖住行,今日運吉數班次咩

利申: 969P落隧道唔洗塞
大家返9半?
點解咁多人9點仲係屯公

反正無打卡

0835邨巴
多數唔塞既0850左右會到嘉頓
留翻10分鐘比佢塞下
總之一定要9點前嘉頓衝線
大家返9半?
點解咁多人9點仲係屯公

反正無打卡

本來想快手去金鐘,諗住銀行少人,塞塞下都搞到0937先到、剛剛先到公司
我對龍翔道已絕望了
深水步去沙田我選擇行大埔公路了

我反而想知行大埔道同尖山時間差幾遠
落雨未呀仆街
大家返9半?
點解咁多人9點仲係屯公

反正無打卡

如果8點幾到交廣嘅話 969P 落隧道都係塞到仆街
仆街962c cut線差d炒車

今朝搭969P 條撚屌揸車行唔到直線
成程車好似舞龍咁喺中慢線行
老龍往觀塘慢駛中
老龍往觀塘慢駛中

畢架山花園都未到就塞
屌你老母放工先黎撞車!

下午3時許,黃大仙天馬苑對開發生交通意外,據報一部中型貨車與泥頭車相撞,泥頭散滿馬路。事件中無人受傷,警方封閉龍翔道往觀塘方向的中線及快線,導致交通嚴重擠塞,車龍長達4公里至明愛醫院對開。

運輸署宣佈,因交通意外,龍翔道往觀塘方向近天馬苑的中線現已封閉,駕駛人士只可使用餘下行車線行車。現時在龍翔道往觀塘方向的車龍龍尾已到明愛醫院。

下午3時許,黃大仙天馬苑對開發生交通意外,據報一部中型貨車與泥頭車相撞,泥頭散滿馬路。事件中無人受傷,警方封閉龍翔道往觀塘方向的中線及快線,導致交通嚴重擠塞,車龍長達4公里至明愛醫院對開。

運輸署宣佈,因交通意外,龍翔道往觀塘方向近天馬苑的中線現已封閉,駕駛人士只可使用餘下行車線行車。現時在龍翔道往觀塘方向的車龍龍尾已到明愛醫院。

我係天馬苑塞緊
遲到喇
泥頭車,要清幾耐
泥頭車,要清幾耐

就清完

我終於走到
老龍返新界八掛龍準備
泥頭車,要清幾耐

就清完

我終於走到

即刻改搭西鐵
聽朝八點要由深水步去威爾斯醫院
諗緊好冇行一次獅隧
諗緊好冇行一次獅隧

朝早入九龍應該無事既
諗緊好冇行一次獅隧

朝早入新界應該無事既
今日幾順,23分鐘中環到深井
老龍skip左上獅隧班人其實好暢通
諗緊好冇行一次獅隧

大老山歡迎你
諗緊好冇行一次獅隧

大老山歡迎你

都可以喎
聽日試下行先
早晨

btw 徐佳瑩
DKLM呢個時間屯公封淨一條線係咩玩法
聽日仲要七點出門口返工molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞