【一齊練寫字!】連登筆友計劃 (伍)

111 回覆
7 Like 1 Dislike
太遲睇到
我係之前個google doc填左資料
仲有無效
好似參加左第一界 佢回左一次信就冇再回
遲左要等下回
我係之前個google doc填左資料
仲有無效

deadline前填左page 1張form先有效
之前嗰幾回中過一次巴打扮絲打
希望今次唔會再中人妖
巴絲都無所謂但唔好再扮女人
之前嗰幾回中過一次巴打扮絲打
希望今次唔會再中人妖
巴絲都無所謂但唔好再扮女人

可以report俾我block左佢
無睇清楚 自我介紹封EMAIL答左第二條題

巴打今次張form無自我介紹bor
多謝咁多位巴絲支持

黎緊 27-31/5會全力出配對,
每位獲配一巴一絲+問題卡一張

未收到配對信但又有巴絲打主動聯絡?
唔洗擔心, 因為我配對左你俾對方,
所以會有未收到信但有巴絲主動approach情況出現

暫時係咁, 請大家耐心等候

thanks絲打 咁遲啲會唔會有配對信架
我都想主動搵下啲筆友
我想問而家開始match咪
未收到任何一封mail關於呢件事
截止前報左page 1條link
仲未收到email
我想問而家開始match咪
未收到任何一封mail關於呢件事
截止前報左page 1條link

我收到一個絲打email我
上次第4留左名
但無人覆
我配緊
請大家耐心等下
多謝咁多位巴絲支持

黎緊 27-31/5會全力出配對,
每位獲配一巴一絲+問題卡一張

未收到配對信但又有巴絲打主動聯絡?
唔洗擔心, 因為我配對左你俾對方,
所以會有未收到信但有巴絲主動approach情況出現

暫時係咁, 請大家耐心等候

加油ching
絲打好有心
啲公仔都好靚
不過sosad我miss咗
唯有等下次
好想參加 但太遲睇到
唯有等下一次
暫定6月第2個星期會搞,
miss左既巴絲可以留意返
不過之後我會去旅行,
所以6月可能搞得1次 (唔知有無其他巴打接力?)

btw剩返10個巴絲未出配對信,
但應該會收到其他人既email,
聽日會配哂

即係我搵佢既第一封email答左條問題
留名等下round

即係我搵佢既第一封email答左條問題

原意係俾你第一封實體信答
所有配對已經sent

當中有一位絲打 2 個email都error,
pandajaiii@yahoo.com.hk

麻煩絲打睇到就send email 俾我,
話返俾我知你個筆名係咩,
核對左身份會再寄email俾你

[url]lihkgpenpal@gmail.com[/url]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞