冇錢米學人買樓啦! DLLM!

482 回覆
5176 Like 29 Dislike

我相信樓主借咗最後的結果會係咁
借埋俾佢 送阿哥一程 爆煲眾叛親離 佢差你30萬咁大個人情 佢對住你一世抬唔起頭 值得值得
佢阿哥問晒所有人借 一睇就知面皮成呎厚

借完樓主果30萬 分分鐘繼續用阿哥嘅身份態度對樓主
一層樓唔只要2 家人父母幫手, 係要成個家族去無供
荃灣西500呎600萬?快啲介紹比連登仔
佢亞哥同阿偉一樣, 面皮幾尺厚, 唔還仲要屌返你
我都正想講。 工廠三寶爵仔560 呎都$900 萬。 邊個屋苑?截你阿哥糊等你唔使煩
現實: 用自己實力借番黎既錢,點解要還?
19 年後都係一毛都收不到
https://www.squarefoot.com.hk/en/property/tsuen-wan/chelsea-court/102169824/

爵悅庭嚟,1000萬喎
600萬賣比連登仔?
我睇睇下都似爵悅庭 入場都$750-$780 兩房 4xx 呎。 5xx 呎三房唔$1000 萬都 $900 萬入場

樓主阿哥同條女加埋$5萬上會上條毛呀?

如果呢個post 唔係膠,樓主唔使煩借首期 因為你阿哥唔柒會上到會
吊七你個19 大佬
姐係點都會無咗個阿哥,所以唔使借
咁應該首先話借,等佢俾咗大計就話股票輸咗無得借
咪撚借on9

到時生埋仔,仲有邊度有錢還
條女冇錢咩?
做大佬做到咁,真係好肉酸,我有個fd三個細佬妹又單親,一粒聲都冇出過幫手養細佬妹,真心覺得佢好勁
計哂
2個公務員加埋得5萬
巴打平時應該係個啲算死草黎
公墓員加埋先得5萬
一係aco師一係散仔級
Aco師就專心排公屋
散仔就專心等宿舍啦
學咩人買樓
個細佬出咗嚟做先得兩三年,個阿哥都覺得個細佬可以嘔到三十萬出嚟,就算細佬叻仔儲到咁多,唔通真係清袋都借曬出去咩,日日返工食草?真係當無左呢個阿哥好過,同埋借比屋企人/親戚錢,真係唔好預有得還,過來人經歷
到max point先還
屌佢老味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞