★支那好治癒gif貼圖區!(14)

1001 回覆
191 Like 14 Dislike
睇得多狂野時速
殺到/撞到爛哂果D我OK
唔一定人肉畫筆
哩個以前電影巴打搵到我一直都希望繼續有
都好靚

點解第2張見到有人行過都可以照開車撞埋去
兩個女人
最尾條女未死咩
其實十幾噸以上車
個SEAT位咁高
貼住前面D野係睇唔到

之但係咁
身為中囯人
我話點行就點行
D大車夠膽唔讓我咩?
山西學生怒喊警察:憑什麼打人?
https://lih.kg/2572142
憑你係支國人
你唔講都唔覺喎我
照巴打講係的士司機來

BTW睇來舊圖都唔悶丫

[quote]如果回咗帶,見諒......

[/quote
好治癒
第3張 睇咁撚耐車 最後都係撞

可能佢係睇住有大車到先衝出去刷首抽
14億-3
最後果張爆埋血
尾二果張好似女人開車.......
係女,大陸滴滴女司機
可能上車果刻已經好妒忌條女
做咩打佢
影片中的女士名叫小裴,是江蘇人,據小裴稱,當天夜晚小裴和朋友在黃龍體育中心附近的會所喝酒,喝得比較盡興,一直喝到第二天凌晨才跟朋友打了輛「滴滴」網約車回住所,滴滴一名女司機接單後趕到接上小裴和小裴朋友,然而當時的小裴喝得有點多,處於醉酒狀態,上車後彎身坐著又有點想吐,為了防止嘔吐,小裴放平身子,並且做出了一個很不雅的動作:將腳翹在了副駕駛的頭枕上。

於是,滴滴女司機多次提示她把腳放下去,對此小裴表示會給司機出清洗費,讓司機不要管她,但司機不同意,於是雙方發生爭執,彼此態度都不好。雖然小裴的朋友一直在跟司機道歉但無補於事,為避免矛盾進一步激化,小裴和朋友提出路邊下車,換另一輛車回去,當小裴和朋友下車,在路邊叫車時,司機也跟下了車,然後女司機開始動手打小裴,小裴被女司機推倒在地,女司機手扇腳踹,結結實實打了幾巴掌,此時小裴的朋友將小裴被打的過程用手機拍攝下來,影片中可以聽得出女司機的巴掌非常重手。

被打了幾巴掌後,小裴朋友選擇報警,雙方到了派出所後,女司機依然不依不饒,並且說給她清洗費就是侮辱她,與此同時,女司機還表態我就是打你怎麼了,一個巴掌給你500元(人民幣)!

小裴表示這件事的確是自己有錯在先,但滴滴平台的女司機這麼打她的確是有些過分了,同時小裴也提供了驗傷證明,這份證明顯示小裴多處淺表損傷,皮膚挫傷等。
單車個張
睇怕後座女死
老母斷腳
拱橋係唔係古蹟

Michael Bay 出品?

支那仔跑去投胎,背後原因令人暖心
各式其式

可惜冇車輾過
成功為個女刷首抽

神醫中國

路必拾遺

衝唔過就買新車

自煮燃發

遇到癲人最好既解決方法

支國女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞