★支那好治癒gif貼圖區!(14)

1001 回覆
191 Like 14 Dislike
舊年有個街頭整人大腸果個都好勁
又係好清晰
睇完暗瘡都消退埋

另外仲有位電影巴有血肉系列
勁到三池祟史都來MON POST
果排都好少見有巴打話要飲涼茶
係fb d仆街死藍絲流傳依段片 唔知真假 亦抱歉我唔知點係fb down片
咁樣就代表無大殘殺發生過?
腦殘藍絲標題
早排成日係fb見到d支那 做好事有好報
咩你睇唔起既人其實為高權重 幫助動物
中國好多好野食 窮人問d大魚大肉既人可唔可以影張相send畀屋企人 之後人地幫佢請佢食野之類,一開始我都覺得呢個風氣幾好 可以慢慢改變人 但最近我發現只係佢地ff,中國高層維穩既技巧黎 支那人果種劣根性唔係2-3代就改到
喺支那國入面一切正常物理常識都會失效
model answer
其實爛到咁反而唔嘔心
唔係掛 我post 出黎都怕食最少4000 個負皮
當你唔好用佢係一個人既角度睇就無事
去街市都掛晒D豬肉牛肉出黎啦,咪同劏豬差唔多
D魚佬劏完鯇魚會HI D血去D唔新鮮既魚度添

如果一眼就睇得出係人型會容易嘔心D
但如果知道係蚑就會開心多過嘔心
巴打又岩

唔通我上BIO堂
同學無啦啦俾負皮我

肉一堆而已
不過用4個MEMBER包住就好D嘅
費事D中囯人見到又話俾外國人恰(其實中囯人自恰)
南京大學生:我們只是維權 不是反對政府 別被人利用這件事攻擊我們的祖國 事情鬧太大了!
https://lih.kg/2566363

極樂中國--男男

極樂中國--打針

自煮燃發

唔好搶走我既機會

日常

恭喜首抽成功

唔好搶走我既機會

有慢鏡!
呢個係咩事?
有冇片
一單係兩隻蝗走去左魚塘游水沉左
另一單係兩隻蝗做空中飛蝗
第二又係十成九啲死百厭幼蝗爬窗爬露台
就算未死 都俾個啊婆典到死
最尾咩事咁大煙呀
可能未死,都係嚴重骨折內出血,仲有可能救得返但俾個阿婆郁吓可能搞到傷勢仲嚴重即刻死
第1張勁過荷李活特技
最尾果張8千轉2米車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞