Shirleys算唔算已經入曬屋

285 回覆
731 Like 139 Dislike
17年啲00後仲日日抖音放假北上海底撈添
洗唔洗屌鳩埋入咗去坐/被檢控緊嘅00後?
愈睇SS個格愈假
賣波上到少少位就即刻話唔想咁性感
係有少少哨牙啫

但淨係計對波個亮度、姣聲姣氣,都贏曬

睇唔出原來佢唔想性感

不過啲富家女都係假到仆街,第一集臨尾叫佢形容下今日行程 甘嘅 係甘嘅,都幾港女
對波入屋
比叻哩賓周插
睇郊遊遊會鍾意SS多D
睇自肥好鍾意SC cos葛城美里,成熟嘅body調皮嘅神緒

利申真絲打
想知佢喺邊度整
係咪韓國
你攞放假食海底撈同幫新華社做大外宣比較?14年已經雨革啦,17年仲喺大陸博上位你唔係咁撚天真以為佢唔係藍下話

再講,呢兩年佢一句聲都冇出過就已經表左態啦,咪撚谷精上腦啦
睇完美女郊遊遊同辣伙頭2
好難唔覺得SS>SC
猶其是mike導開嘅節目就係想主持人挑戰自己極限 SS好明顯就做到 相反SC樣樣都唔敢 如果SC唔係靚女 神早比人屌到仆街
講真佢真係整到改頭換臉
認真,唔算
Agent L仲入屋過佢
我屋企細路冇睇Error自肥都唔知點解學到句Secured返嚟
其實老豆紅官都冇計嘅
大把人老豆都好紅,冇得揀
SC fans 睇咗未?

真印仔拍港產Bollywood片《我的印度男友》陳欣妍、張建聲、岑珈其
https://lih.kg/2549569

講得咁隱晦 想食兩家茶飯?一定唔係真黃
係啊嗰班00後喺2014年佔領中環、雨傘運動嗰時仲係讀緊小學/初中,頂盡得嗰14歲,冇人會期望佢哋咁細個就要消化政治議題

但係1994年出生嘅Shirley Sham當時係20歲(仲要大黃之鋒兩歲),讀緊大學,好應該知道發生咩事,而當時雨傘運動亦係主要由大學生支撐,好多大學生不眠不休留守,又食催淚彈

2015至2017都好多政治事件,梁天琦案、銅鑼灣書店事件、宣誓DQ etc.

2017年嘅Shirley Sham係幫緊新華社做外宣,做愛國愛港年青人嘅模範,吹奏緊香港回歸祖國有幾味好啊

我冇話我認為追星需要審查政治取態,我純粹係覆緊上面話SS拍香港保衛戰嗰啲嘢,叫佢唔好對呢啲貪慕虛榮嘅女偽人有太多幻想啫,因為佢擺明係一個眼裏只有成名上位,會因為名利而不惜奶共嘅臭閪

你將00後去海底撈、幫襯吓藍店呢啲同一個90後幫新華社做代言人相提並論?唔好精蟲上路啦,全世界有咁多女人好J
4科5**都差
佢其他科廢得好緊要?
嘩屌 加拿大都有得整?
睇鳩遊遊果陣白滑到想奶

因為畏高係度喊真係覺得好煩
印度歌舞片你想有咩期望
可以做代言
依個已經係第二代,記得有巴打po過原形似689
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞